skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde knuste naboen

Molde krøp opp i ryggen på Rosenborg etter 4-1 borte over Aalesund tirsdag.

Publisert 13.09.2005 21:42. Oppdatert 14.09.2005 09:08.
10.775 tilskuere
Mål: 0-1 Tommy Eide Møster (37), 0-2 Trond Strande (49), 1-2 Tor Hogne Aarøy (69), 1-3 Stian Ohr (76), 1-4 Madio Konate (90).
Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.
Gult kort: Trond Fredriksen, Haraldur Gudmundsson, Aalesund, Petter Christian Singsaas, Stian Ohr, Madio Konate, Molde.

SPILLERBØRS

Aalesund (4-4-2): Adin Brown 5, Peter Werni 4, Christian Steen 4, Haraldur Gudmundsson 5, Gustave Bahoken 5 (Tor Hogne Aarøy fra 64.) Morten Moldskred 3, Karl Oskar Fjørtoft 4, Trond Fredriksen 4, Stian Johnsen 3 (Bechara Oliveira fra 54. 4 ) Eirik Hoseth 4, Lasse Olsen 3(Eamon Zayed fra 72.).

Trond Strande skåret Moldes andre mål.
Molde: (4-4-2): Knut Dørum Lillebakk 4, Trond Strande 6, Marcus Andreasson 6, Petter Christian Singsaas 6 (Matej Mavric fra 63.), Øyvind Gjerde 5 (Toni Kallio fra 80.) John Andreas Husøy 7, Petter Rudi 6, Daniel Berg Hestad 6, Tommy Eide Møster 6, Stian Ohr 7 (Madio Konate fra 85.), Rob Friend 6.

BØRS:
1:Elendig, 2:Ute av form, 3:Dårlig, 4:Under pari, 5:Middels, 6:God, 7:Svært god, 8:Landslagsklasse, 9:Strålende, 10:Verdsklasse.

Aalesund prøvde alle sine nyervervelser, men lignet likevel mer og mer på et nedrykkslag. Med sine 16 poeng er de aller sist, to poeng bak Tromsø og tre bak Bodø/Glimt med seks kamper igjen å spille.
Molde er oppe i 21 poeng og er over streken etter seieren i
Sunnmøres hovedstad.
Det var ingen tvil om at Molde ville mest mot naboene fra sør.
De presset høyt fra start, men det tok tid før de kom seg til store sjanser. Aalesund på sin side var svært tafatte. Molde hadde dessuten satt inn raske Petter Christian Singsaas i midtforsvaret, og sammen med Marcus Andreasson hadde spilleren som kom fra Steinkjer i sommer full kontroll på spissene til hjemmelaget.

Målene

Slik kom målene:
37 minutter: 0-1. John Andreas Husøy og Stian Ohr kombinerte flott på høyrekanten. Ohr fikk lagt inn, og Tommy Eide Møster knallet ballen enkelt i mål fra kloss hold.
49 minutter: 0-2. En corner ble stusset videre av AaFKs Haraldur Gudmundsson. Ballen datt ned hos Trond Strande som dyttet den i mål.
69 minutter: 1-2. Innbytter Tor Hogne Aarøy headet ballen pent i nettet.
76 minutter: 1-3 AaFK var inne i sin beste periode i kampen da Stian Ohr fikk en gavepakke av Eirik Hoseth. Ohr tok seg god tid
og trædde ballen i krysset fra hjørnet av 16-meteren. Kampens flotteste mål.
90 minutter: På overtid kom Molde på et stormløp mot Aalesunds forsvar. John Andreas Husøy sentret uegoistisk til innbytter Madio Konate som scoret pent foran nesten 11.000 tilskuere. Ålesunds trener Ivar Morten Normark synes at hans egne spillere var både tafatte og upresise.
Vi liker å ligge på topp, og det gjør vi ikke i øyeblikket.