skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Game over for Tørlen

Sandvolleyduoen Nila Håkedal og Ingrid Tørlen måtte vinne siste OL-gruppespillkamp torsdag, men tapte 1-2 for et tent hjemmelag og er utslått.

Publisert 20.08.2004 05:19.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Det sto 1-1 etter to sett, og de norske hang med til 10-10 i det spennende sistesettet. Men så gikk de greske jentene opp til 12-10, og de norske tok timeout. Men det hjalp ikke. På stillingen 14-12 fikk grekerne matchball, og den tok de i første forsøk.

Game Over

Det startet dårlig for de norske. Foran 10.000 elleville hjemmetilskuere i en sen kveldskamp var de norske jentene tidvis rystet, og greske Efthalia Koutroumanidou og Vasiliki Arvaniti utklasset de norske i første sett.

Etter 1-2 (11-21, 23-21 og 12-15) er OL-eventyret over Håkedal og Tørlen. Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud er det eneste norske paret som gikk videre til åttedelsfinalen i sandvolleyballturneringen.

Stemningen på tribunen var elektrisk. Oppildnet av sine egne leverte de greske jentene praktfullt spill i det første settet. Håkedal/Tørlen hang med til 8-8, men spilte seg fullstendig ut av settet med uvant svak serving og overraskende lite trøkk i angrepsspillet.

Ubesluttsomt

Marginene var definitivt ikke på norsk side. Alt som kunne gå så vidt ut, gjorde det gjennom det meste av settet. 8-8 ble til 10-17 og tap 11-21. Det andre settet var langt tettere. Det var grunn til å fatte håp. Norge ledet 10-8 og fant tilbake til det gode spillet de har vist tidligere. Men så kom feilene igjen. Ubesluttsomheten tok overhånd, og motstanderparet benyttet selvsagt sjansen til å snu kampen igjen. De greske hadde mye på lager, men så var det likevel mer å hente også hos det norske paret. Oppildnet av tilskuerne trøkket grekerne til i smashene og hadde matchball på 20-19. Håkedal/Tørlen holdt hodet kaldt i heten, avverget forsøket og vant settet 23-21. Men så kom det nervepirrende tredjesettet som ødela avansementet.

Sjarmerte alle

De norske jentene har den siste uken sjarmert norske TV-seere med brede smil, luftige svev og susende smasher. Det som skulle bli en perfekt avslutning på gruppespillet gikk skeis. Forhåpentlig kan 25-åringene fortsette utviklingen i verdensserien, og kanskje ser vi dem om fire år i Beijing-OL. De beste i sandvolleyball, er som oftest fra 30 år og oppover. (©NTB)

Det ble tap i kampen mot Hellas for Nila Håkedal og Ingrid Tørlen. (Foto:Cornelius Poppe/Scanpix)


Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no