skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Klar for OL i Athen

Nila Haakedal og Ingrid Tørlen er klare for OL i Athen i august. Det er klart etter at to av deres hardeste konkurrenter nå er ute av verdensserie-turneringen i sandvolleyball på Mallorca. - Åjaaaa, vi fikk vite det for et kvarter siden, jubler Ingrid Tørlen da NRK Møre og Romsdal treffer henne på telefon.

Publisert 09.07.2004 14:32.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Endelig OL-klare. (Arkiv)

Jubel

De sto ved innsjekkingsskranken på flyplassen ved Palma paa Mallorca da landslagssjef Tor Inge Askeland ringte. Franske Virginie Kadjo/Ethel-Julie Arjona hadde nettopp tapt sin kamp mot Angela Clarke/Kylie Gerlic, Australia. Dermed endte de på 9. plass, og det holdt ikke i OL-kampen.

Armer og bein

Tidligere på dagen hadde de franske jentene sendt søstrene Petia og Lina Yanchulova ut av turneringen med 13. plass, og dermed endte de også bak Haakedal/Tørlen. Og to lag bak var alt som skulle til.

- Armer og bein viftet i alle retninger. Men de ansatte på flyplassen skjønte oss da vi fortalte hva som var grunnen, sier en jublende fornøyd Nila Haakedal. - Dette er en kjempelettelse, og utrolig deilig, sier Ingrid Tørlen til NRK Møre og Romsdal.

Deilig

- Ønsket om en OL-billett har nok sittet langt dypere enn trua på den. Det skjønte vi da vi så at billettene var innen rekkevidde. Likevel klarte vi å slå oss til ro da det så ut til at plassen glapp. Men den siste uka, fra Stavanger og til nå, har vært aldeles ubeskrivelig. Det er så utrolig deilig!!! sier Nila Haakedal.

Haakedal/Tørlen er det tredje norske sandvolleyballaget som er klare for OL. Tidligere har Jørre Kjemperud/Vegard Høidalen og Kathrine Maaseide/Susanne Glesnes kvalifisert seg. Bjørn Maaseide/Iver Horrem kan bli OL-klare i løepet av dagen.

Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no