skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Nesten for Tørlen

To nederlagsdømte norske sandvolleyjenter luktet på en kjempesensasjon, men vinden fratok Ingrid Tørlen fra Ålesund og Nila Håkedal sjansen.

Publisert 16.08.2004 10:54. Oppdatert 16.08.2004 10:55.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
De to presset brasilianske Ana Paula og Sandra Pires til det ytterste. Etter 18-21-tap i første sett, førte Norge det neste fra 7-6 og utover. På 19-19 hadde Nila Håkedal sjansen til å sikre Norge settball. Men idet Håkedal servet, snek en liten vindkule seg inn bakfra og bar ballen ut til 19-20. Rett etterpå avgjorde Brasil til seier.Vinden tar en god del også nede på banen innimellom. Da jeg servet mot slutten tok vinden tak i ballen, sier Nila Håkedal til NTB.

Kampen ga de to et gjennombrudd i Norge. Det TV-sendte oppgjøret hadde ingredienser som smakte: Topp spenning, godt spill, engasjerte jenter og en storfavoritt under konstant press. På tribunen fulgte kronprins Haakon ivrig med.

Fornøyd

Det var synd at vi ikke vant et sett, men vi er likevel fornøyd med dette. Vi spilte mot et lag i den desiderte verdenstoppen. Nå håper jeg vi kan fortsette slik i de andre kampene, sier Håkedal.

OL-debutantene møtte spillere med til sammen 20 finaleseirer i verdensserien. Den brasilianske duoen har spilt inn 5,6 millioner kroner i karrieren mot Håkedals/Tørlens 210.000.

Albuen helt fin

Vi kjente at dette var OL-debut. På veien til stadion sa Nila at hun følte seg bra i hodet, men at hele kroppen var propp full av sommerfugler. Men det gikk fint ute på banen, sier Ingrid Tørlen. Hun fungerte bra, og var mest markant angrepsmessig i 2. settet. Albuen som måtte behandles med kortisonsprøyte for noen dager siden, var god. Om ikke som gull, så i alle fall bra nok til å stresse Brasil.

Det norske sandvolleyparet møter Susanne Lahme/Danja Musch
(Tyskland) og Efthalia Koutroumanidou/Vasiliki Arvaniti (Hellas) i sine andre gruppekamper. (©NTB)

Nila Håkedal(t.v) og Ingrid Tørlen spilte bra i sin OL-debut.


Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no