skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Få romsdalinger på Kråmyra

Tonekrattet kommer ihvertfall til Kråmyra.
Tonekrattet kommer ihvertfall til Kråmyra.
Det ser ut til å bli sunnmørsk dominans på Kråmyra lørdag. For svært få romsdalinger har til nå sikret seg billett til kampen mellom Aalesund og Molde.


Publisert 14.10.2003 14:44.
SE OGSÅ:
ALT OM:


Aalesunds Fotballklubb har til nå solgt godt over 7000 billetter til skjebnekampen mellom Aalesund og Molde førstkommende lørdag. Men, Romsdalingene har til nå sikret seg svært få av disse billettene. Til nå er bare rundt 500 solgt til Molde-supporterne.

-Redd for å dumme seg ut

Pressetalsmann Sverre Mauseth i tornekrattet sier at de regner med at rundt 1000 Molde-suppportere vil overvære kampen på lørdagen. Han legger ikke skjul på at mange nok vegrer seg for å komme, fordi de frykter nok et tap for Aalesund. Men, dette gjelder IKKE de supporterne som allerede fredag kveld inntar Ålesund. Han sier også at denne kampen ikke er den samme happeningen for Molde-supporterne som vårkampen var for Aalesunds-supporterne. Da vant sunnmøringene kampen i Molde på bana og tribuna.

Skal bli hørt

Selv om de blir i mindretall på lørdag, så lover Sverre Mauseth at tornekrattet vil la høre fra seg under kampen. De vil også sette sitt preg på Ålesund både fredagskvelden, og i timene før kampen, Og når det gjelder selve kampen på bana, så har pressetalsmannen en god følelse for resultatet.

Lytt på radio!

Til slutt en melding til dere som ikke skal på kamp:Du kan følge hvert spark på ballen direkte her i NRK P1 fra lørdag klokka 1430!

Slik artet Kråmyra seg da Aalesund var klare for opprykk i fjor.
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no