skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Klart for skjebnekamp

På lørdag er det klart for skjebnekampen mellom Aalesund og Molde. Vinneren vil ta et langt steg i retning fornyet tippeligakontrakt.

Publisert 13.10.2003 13:35. Oppdatert 13.10.2003 14:24.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Øyvind Gjerde ble matchvinner i vår.
Våroppgjøret mellom de to ble sett av over 11000 tilskuere på Molde stadion. De fikk se Aalesund vinne 3-2 i en høydramatisk kamp som Øyvind Gjerde avgjorde for AaFK på overtid. Det var ikke bare tapet som sved for romsdalingene. På tribunene var det vel så mye oransje farger som blå, og nå vil Molde-supporterne ta hevn. De vil på sin side farge Kråmyra hvit og blått på søndagen. Uansett, fullt blir det, og ledelsen i AaFK oppfordrer folk til å kjøpe billetter på forhånd.

Kjemper for å unngå nedrykk

Begge lagene er altså med i nedrykksstriden for fullt. Aalesund ligger dårligst an, men vinner laget med to mål eller mer over Molde lørdag, så vil de faktisk gå forbi MFK på tabellen, og det på målforskjellen. Med tap for hjemmelaget vil det imidlertid virkelig se mørkt ut, mens Molde da i praksis vil være klare for spill i tippeligaen også neste sesong.

Umulig å spå

En ting er ihvertfall sikkert, det er bortimot umulig å spå utfallet av denne kampen på forhånd. Begge lag vil ofre "alt", og det er liten tvil om at det vil svi ekstra for Moldenserne å tape begge oppgjørene mot Molde. Sjelden har Molde-spillerne vært så skuffa etter et tap som de var etter at Aalesund slo de, og de tørster nok helt sikkert etter revansje.

Direkte på NRK P1

Uansett, kampen følger du DIREKTE her i NRK P1 førstkommende lørdag. Sendinga starter 1430, og da vil Rune Hustad og Arne Flatin formidle alt som skjer på Kråmyra frem toil slaget om Møre og Romsdal er avgjort litt før klokka 17 lørdag den attende oktober.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no