skillePodkastingskille_slutt
Terrorkrigen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Utenriks > Terrorkrigen Sist oppdatert 09:55
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
NRK Nyheter
Tlf: 23 04 80 00
Faks: 23 04 71 77
nettnyheter­@nrk.no
Adresse: 0340 Oslo

Publikumsservice
Tlf: 815 65 900
info@nrk.no


Nyhetsredaktør:
Rune Nøstvik
Ansvarlig redaktør NRK.no: Are Nundal

Tips NRK Nyheter:
nyheter@nrk.no
Tips alle nyhets­redaksjonene
Tlf: 23 04 80 00

 

Nødhjelp på vei fra Pakistan

Nødhjelp er nå på vei inn i Afganistan etter at flere FN-organisasjoner stoppet hjelpesendingene etter at de amerikanske angrepene begynte.

Publisert 14.10.2001 15:40.
De første lastebilene med mat og annen nødhjelp nådde frem til Afghanistans hovedstad Kabul i går. Det var en kolonne med 42 lastebiler fra Verdens Matvareprogram WFP som kom frem til hovedstaden.

Representanter fra WFP i Pakistan sier at lastebil-kolonnen nådde frem uten problemer og at en ny kolonne er ventet å komme frem i dag eller i morgen.
En kolonne med lastebiler på vei fra Quetta til Afghanistan(foto EBU)
I dag ble også en kolonne med 14 lastebiler sendt ut fra den pakistanske byen Quetta med kurs for byene Herat og Kandahar. Hjelpearbeidere som reiste sammen med kolonnen sa at det var hverken vann eller strøm i Kandahar og at situasjonen er kritisk.

Det er FNs barnefond UNICEF som organiserte denne kolonnen som ville ha reist tidligere hvis man hadde klart å finne villige sjåfører.

Verdens Matvareprogram mener at 7,5 millioner afghanere vil trenge nødhjelp i løpet av vinteren.


 
DEBATT
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no