skilleIngrid Alexandra bannerskille_slutt
Toppbanner 2_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Kongehuset > Prinsessebryllupet Sist oppdatert 11:17
Ansvarlige for bryllupssidene:
Tor Berre og Erik Bolstad
Telefon:
23 04 26 43 (Oslo)
73 88 12 00 (Tyholt)
Les gjerne gjennom
før du sender inn spørsmål!

 

Bryllupsplanlegging i gang

Planleggingen av prinsessebryllupet i Trondheim 24. mai er nå i gang. Representanter fra Trondheim kommune, politiet, fylkesmannen og Slottet møtes mandag for å diskutere bryllupet.

Publisert 07.01.2002 09:37. Oppdatert 07.01.2002 09:43.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Prinsesse Märtha Louise gifter seg med Ari Behn i Nidarosdomen 24.mai.Det er fortsatt ikke bestemt hvor selve bryllupsfesten skal holdes, men både Stiftsgården og Erkebispegården er blant alternativene.

Mange gode forslag

Allerede før det første planleggingsmøtet har det kommet mange kreative forslag på hvordan bryllupet bør være. -Folk er veldig opptatt av dette, sier trondheimsordfører Liv Sandven. Blant annet har det kommet inn forslag til hvordan bryllupskaken skal se ut. Flere musikkorps har tilbudt seg å spille og studentene har sagt seg villige til å låne bort Studentersamfundet.

Prinsessen ikke til stede

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn kommer ikke til å være stede på det første planleggingsmøtet. Liv Sandven regner likevel med at paret har klare meninger om hvordan bryllupet skal være. -Jeg regner med at brudeparet selv har en del ønsker, og så blir det sikkert en del spørsmål om hva vi kan bidra med, sier Sandven.

Det er fire og en halv måned igjen til bryllupet, men ordføreren er ikke stresset. -Dette skal være glede og fest, så vi skal ikke ha noe stress, sier Sandven. Det er likevel nok å gjøre for de som planlegger. Byen skal pyntes og framstå på en finest mulig måte.

Siste saker:
Siste saker:

 
Vær med på hele Norges gratulasjon til Märtha og Ari
10 SISTE KONGEHUSET
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no