skilleIngrid Alexandra bannerskille_slutt
Toppbanner 2_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Kongehuset > Prinsessebryllupet Sist oppdatert 11:17
Ansvarlige for bryllupssidene:
Tor Berre og Erik Bolstad
Telefon:
23 04 26 43 (Oslo)
73 88 12 00 (Tyholt)
Les gjerne gjennom
før du sender inn spørsmål!

 

Brudeparet festet til klokka tre

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn festet og moret seg til klokka tre natt til torsdag.

Publisert 23.05.2002 03:57. Oppdatert 23.05.2002 10:50.
Et smilende og vinkende brudepar forlot restauranten Bølgen & Moi i Trondheim sentrum klokka 02.50 som de siste etter vennefesten.

Da hadde de holdt det gående siden 20-tiden onsdag kveld med god mat og musikk, deriblant en god porsjon populærmusikk fra 80-tallet. På tampen av festen var det imidlertid nyere popmusikk som strømmet ut mot dansegulvet der mange av de 97 gjestene moret seg.

Brudeparet holdt ut en liten halvtime lenger enn kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon. Ekteparet forlot festen i baksetet på kongehusets Volvo med kjennemerket A 3, om lag klokka 02.20.

Et hundretalls mennesker hadde samlet seg rundt utgangen til restauranten og ventet trofast på å få et glimt av de kongelige. Både kronprinsparet og de gifteklare tok seg tid til å vinke til de frammøtte før de satte seg inn i sine respektive biler.

Sveriges kronprinsesse Victoria var den av de utenlandske gjestene som ble møtt med mest jubel da hun forlot festen sammen med hovedbølet om lag klokka 02.40. De ble hentet av en buss som fraktet gjestene til sine respektive overnattingssteder.

Den svenske tronarvingen var en av de første som tok plass i bussen, men fotografenes blitzlamper førte til at hun etter få minutter i setet valgte å flytte seg til den andre siden av bussen, der fotografene ikke kom til.

Kong Harald og dronning Sonja var blant de første som forlot festlighetene onsdag kveld. De ble hentet ett minutt over midnatt.

Siste saker:

 
Vær med på hele Norges gratulasjon til Märtha og Ari
10 SISTE KONGEHUSET
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no