skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
baneheia_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Baneheiasaken Sist oppdatert 15:37
NYHETER I LYD OG BILDE
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
Redaksjonen:
Tlf 23 04 21 20
Nyhetsredaktør:

 

Pårørende dropper befaringen

De pårørende som følger rettsaken i Baneheia-saken har sagt til sine bistandsadvokater at de ikke blir med på formiddagens befaring på åstedet.

Publisert 27.04.2001 10:43.
Av Reidar Mosland

I følge bistandsadvokat, Anne Kristine Bohinen, er årsaken til at pårørende ikke vil være med, at det blir for ubehagelig for dem å komme tilbake til drapsstedet.

Ingen av de tiltalte blir med

Jan Helge Andersen sier han ikke orker å komme tilbake til stedet hvor han sier han drepte ei av jentene. Viggo Kristiansen sier nei fordi han ikke vil at pressen skal få ta nye bilder av ham.

Vitneforklaringene begynner mandag

Etter befaringen i dag tar retten pause for helgen. Mandag begynner vitneforkaringene. Da skal først kriminalteknikkerne fortelle om funnene av de to jentene og spor på åstedet. Onsdag blir det så vitneforklaringer fra medisinske sakkyndige.

I følge aktor, førstestatsadvokat Edward Dahl, er hele neste uke satt av til forklaringer fra sakkyndige.

Siste saker:

 
10 SISTE NYHETER
PÅ FORSIDEN NÅ
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no