skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
baneheia_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Baneheiasaken Sist oppdatert 15:37
NYHETER I LYD OG BILDE
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
Redaksjonen:
Tlf 23 04 21 20
Nyhetsredaktør:

 

Kan ikke forklare sædfunn

Jan Helge Andersen har flere ganger i rettsaken blitt spurt om hvorfor dna-spor fra ham ble funnet på den jenta han hevder ikke å ha forgrepet seg på.

Publisert 25.04.2001 20:07.
Men Andersen sier han husker lite detaljer og har vanskelig for å skjelne de to nå. Han husket likevel godt da han skrev i PC-dagboken natten etter drapet, og de nærmeste dagene etterpå.

En dagbok han senere har slettet ved et uhell, i følge ham selv. Det skal ha skjedd etter at han første gang var avhørt 16. juli, av politietterforsker Geir Hansen.

I retten i dag sa Andersen også at han følte seg som medskyldig da han drepte den andre jenta. Og han ble enda mer medskyldig da han hjalp med å bære de døde jentene til skjulestedet, kuttet to bører med einergrener, og la dem over jentene.

Mot avslutningen av utspørringen av ham i dag sa han at han stort sett har fått fortalt hvordan drapene skjedde, og at de detaljene han ikke er sikre på ikke er viktige.

Når retten settes i morgen er det Viggo Kristiansen sin tur til å forklare seg for Kristiansand byrett. Kristiansen har tidligere nektet etthvert kjennskap til barnedrapene.

Siste saker:

 
10 SISTE NYHETER
PÅ FORSIDEN NÅ
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no