skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
baneheia_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Baneheiasaken Sist oppdatert 15:37
NYHETER I LYD OG BILDE
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
Redaksjonen:
Tlf 23 04 21 20
Nyhetsredaktør:

 

Avviser ukjent tredjemann

Jan Helge Andersens forsvarer mener det ikke kan ha vært en ukjent tredjemann som var sammen med Andersen om drapene, så lenge funnene viser at det må ha vært to.

Publisert 23.05.2001 11:41.
Av Reidar Mosland

Advokat Ben Fegran hamrer i formiddag løs mot Viggo Kristiansen for å vise at han ledet Andersen, og at han var en dominerende, rå og brutal person.Fegran ramser opp for retten fra Kristiansens meritter:
Storforbruk av porno, kikking, tidligere trussler med kniv. Og vitners beskrivelser av Viggo Kristiansen som gir et skremmebilde av ham.
- Jan Helge Andersen snakker sant. Viggo Kristiansen hevder at han ikke har hatt noe med drapene å gjøre. Men da må Andersen ha funnet en som har samme DNA-type som Viggo, en som har samme dragning mot barn, og en som bare forsvinner ut i det blå. Litt flåsete sagt kan en si at dette blir som beskrivelsene av kjærestene til Viggo - ingen har sett dem, sa Fegran.

Siste saker:

 
10 SISTE NYHETER
PÅ FORSIDEN NÅ
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no