skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
baneheia_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Baneheiasaken Sist oppdatert 15:37
NYHETER I LYD OG BILDE
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
Redaksjonen:
Tlf 23 04 21 20
Nyhetsredaktør:

 

Dom i Baneheia-saken 1.juni

Rettens administrator, sorenskriver Jørn Ree.
Rettens administrator, sorenskriver Jørn Ree.
Byretten i Kristiansand regner med å avsi dom i Baneheiasaken innen 1. juni.

Publisert 21.05.2001 09:59.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Reidar Mosland

Det betyr at rettens medlemmer trenger vel en uke på å avgjøre om de mener Viggo Kristiansen og Jan Helge Andersen er skyldige etter tiltalen i saken. Opprinnelig var det ventet at forhandlingene i retten ville vare frem til 1. juni, men de avsluttes trolig allerede onsdag.
Edward Dahl.

Skyldspørsmålet

Deretter skal rettens administrator, sorenskriver Jørn Ree, juridisk meddommer Harald Jølle og de sivile meddommerne avgjøre skyldspørsmålet.

Prosedyrene i Baneheia-saken er utsatt fordi forsvarerne til de to drapstiltalte ønsker å legge fram nye dokumenter for retten. Dokumentasjonen handler blant annet om mobiltelefondekningen i Baneheia og rapporter fra åstedsundersøkelsen. Det er ventet at aktor, førstestatsdavokat Edward Dahl, begynner sin prosedyre i løpet av dagen.

Siste saker:

 
10 SISTE NYHETER
PÅ FORSIDEN NÅ
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no