skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
baneheia_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Baneheiasaken Sist oppdatert 15:37
NYHETER I LYD OG BILDE
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
Redaksjonen:
Tlf 23 04 21 20
Nyhetsredaktør:

 

Ringte etter besøk de ikke ville ha

De to drapstiltalte Viggo Kristiansen og Jan Helge Andersen ringte klokken 20.19 på drapskvelden den 19. mai i fjor etter to kamerater, som de så avviste da de kom på besøk.

Publisert 09.05.2001 10:09.
Av Reidar Mosland

Det fortalte en 18 år gammel kamerat av dem som sammen med en fjerde kamerat (vitnet i går) ikke kom lengre enn til å ta en øl på trappa utenfor Kristiansens hus da de kom dit ved 22-tiden.
- Vi spurte om vi skulle gå inn, men Viggo sa nei. Etter det skjedde det ikke noe mer. Og jeg tror jeg gikk hjem etterpå, forklarte 18-åringen i retten onsdag.
- Var det noe rart med dem da? spurte aktor.

Styrke alibiet

- Jeg tenkte ikke noe da. Men i ettertid har jeg tenkt endel på om de ringte til oss for å få styrket alibiet.
- Til politiet har du sagt at du syntes de oppførte seg dumt. Først at de ringte til dere, og så ikke ville snakke med dere. Og at du var irritert?
- Vi snakket jo etterpå om at vi var litt småforbanna over å bli ringt opp på den måten, svarte kameraten som beskrev Andersen som en stille og rolig fyr.

Kristiansen hissig

Viggo Kristiansen betegnet han som litt hissig, men som alltid har noen han ikke er uvenn med og kan gå sammen med.
- Alltid uvenn med en, men venner med andre? spurte Andersens forsvarer Ben Fegran.
- Ikke alltid, men han har jo et hissig temperemant, svarte gutten som innrømmet at han selv terget Kristiansen endel ganger.

Siste saker:

 
10 SISTE NYHETER
PÅ FORSIDEN NÅ
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no