av Helena Rønning
Denne konfektkaka hadde helt sikkert Elvis falt for. Den inneholder mange kalorier, men som vi alle vet; det er i kaloriene smaken sitter.
Alf Stolpestad lærte å lage konfekten av en kokk da han var på jobb i Nordsjøen. Nå lager han den selv, av å til vel og merke..
Konfekt à la Elvis
En boks lys sirup blades med ett glass peanøttsmør. Hvis sirupen er veldig hard, kan du varme blandingen forsiktig opp i en kjele. Det er viktig at peanøttsmør og sirup blir godt blandet.
Deretter blander du inn cornflakes. Ta omtrent like mye cornflakes som det går i et glass med peanøttsmør, og jobb flakene inn i massen.
Smør blandingen ut over et fat. Bunnen skal være ca en centimeter i høyden. Varm 2-3 plater kokesjokolade i vannbad. Du kan velge om du vil bruke mørk eller lys sjokolade. Smør sjokoladen ut over peanøttblandingen. Pynt hvis du vil.
Siste saker: