skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Sterk kritikk mot Stavrum

Molde-trenar Arild Stavrum får sterk kritikk frå fleire hald for det han har sagt om Rosenborg og Brann-kaptein Martin Andresen.

Publisert 04.05.2006 08:14. Oppdatert 04.05.2006 10:05.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Stavrum og Brann

Mons Ivar Mjelde. Foto: John Gunnar Skien
Brann-trenar Mons Ivar Mjelde meiner at Stavrum sine utspel om Rosenborg og Brann-kaptein Martin Andresen viser liten respekt for motstandarane. Han kallar utspela frå Stavrum tarvelege.

I eit intervju med VG framfor onsdagens kamp mellom MFK og Brann kalla Stavrum Branns Martin Andresen "en landslagskaptein uten styring" og hevda at Andresen "har gått fra å være en fotballspiller til å bli en bølle."

Dagbladkritikk

I Dagbladets nettutgåve skriv nettredaktør Esten O. Sæther ein lang og flengande kritikk av Stavrum og måten han opptrer på.

Sæther skriv at han unner heimelaget på Noregs vakraste stadion alt godt: "Det er såvisst ikke spillernes skyld at de har fått en trener på ryggen som bevisst bryter ned det vennskapet og den ærligheten som en vellykket nasjonalsport er nødt til å bygge på. Men nå bør de som fortsatt kan snakke norsk i Molde-drakta, ta en alvorlig prat med sjefen sin."

Vil ikkje vere negative

Direktør Tarje Nordstrand Jacobsen seier det er viktig for Molde å ikkje bli oppfatta negativt i forhold til andre klubbar og spelarar. Arild Stavrum reknar seg som ferdig med saka og har ingen fleire kommentarar.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no