skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Nytt hjemmetap for Molde

Brann trengte bare to sjanser for å lage to mål og sikre seg alle tre poengene mot Molde onsdag kveld.

Publisert 03.05.2006 20:05. Oppdatert 03.05.2006 22:05.

Brann kunne gå av banen med 2-0 etter scoringer ved Charlie
Miller etter 31 minutter i første omgang og Petter Vaagan Moen på overtid i annen omgang. Det første målet kom etter et meget godt Brann-angrep, det andre var resultat av et sleivete klareringsspark fra Moldes ellers gode keeper Jan Kjell Larsen.

Molde hadde de fleste sjansene, men lyktes ikke med
avslutningene. Vi klarte ikke å score på det vi skapte, sa en skuffet Molde-trener Arild Stavrum etter kampen. Han var fornøyd med trykket Molde hadde, selv om kampen resultatmessig ble en stor nedtur.

Noen forklaring på Moldes manglende effektivitet har han ikke. Mye må skyldes tilfeldigheter. Vi hadde ikke marginene på vår side, sa Stavrum.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde var lykkelig etter seieren, som brakte laget fra Bergen helt til topps i eliteserien.
Effektiviteten kunne han ikke klage på, derimot var han ikke fornøyd med presisjonen ute på banen.

Flest sjanser

Første omgang var jevnspilt, mens Molde hadde et spillemessig overtak i annen omgang. Madiou Konate, Daniel Berg Hestad, Toni Kallio og Rob Friend var alle veldig nær ved å score, men lyktes utrolig nok ikke en eneste gang.

Det var i stedet Brann som på sin aller første målsjanse tok ledelsen da Petter Vaagan Moen etter en drøy halvtimes spill satte i gang et av årets flotteste, tetteste og raskeste angrep. Brann fylte på med folk, og ballen gikk fra Vaagan Moen og seks trekk inne i Molde-feltet før den ble servert til en frispilt Charlie Miller. Han var alene med Molde-keeper Jan Kjell Larsen et lite sekund, lenge nok til å sette ballen i mål. Branns siste mål på overtid må Molde-keeper Jan Kjell Larsen ta ansvaret for, da han klarerte rett til Vaagan Moen.

Gode forsvar

Begge lag stilte opp med svært gode forsvar, og Molde-spissen Rob Friend ble omhyggelig pakket inn, nesten som i en skrustikke, mellom Branns gode midtstoppere Kristjan Sigurdsson og Olafur Bjarnason. Keeper Håkon Opdal gjorde en stor kamp. Fremover på banen var det mange feilpasninger hos Brann. Angrepet som førte til den første scoringen kan derimot ikke fullroses. Det var presisjon i hvert spark. Petter Vaagan Moen var involvert i begge målene, og må krediteres for det.

Hos Molde er Petter Rudi i stigende form, og var sitt lags beste sammen med Rob Friend og midtstopper Øyvind Gjerde. Laget må derimot score på opplagte sjanser om det skal lykkes å holde en plass i den øvre halvdelen av tabellen. (©NTB)

Flere saker: ALT OM MOLDE FK