skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Sesongens første tap for Molde

Lyns sterke 2. omgang sikret Oslo-klubben alle tre poengene etter 1-0 over Molde.

Publisert 23.04.2006 22:29.
Lyn kom sterkt etter pause, og innbytter Espen Hoff utnyttet en miss av Petter Rudi, som rotet bort ballen på egen halvdel. Hoff gikk inn i 16-meteren og scoret sikkert på Molde-keeper Jan Kjell Larsen. Larsen hadde en lav kveldssol i øynene.

Lyns keeper Johann Dahlin spilte en meget god kamp og tok det som kom mellom stengene. Han var banens beste spiller.
Jeg er fornøyd med spillernes defensive jobbing i denne
kampen. Offensivt er jeg ikke like fornøyd, selv om det bedret seg etter pause, sa Lyn-trener Henning Berg.

Han kunne også forteller at lagets Stefan Gislason og Ahmad
Elrich slet med magetrøbbel gjennom hele kampen. Jeg tror de ble matforgiftet på hotellet. Begge spydde både før og etter kampen og var preget av det. Gislason spilte bare 1. omgang.

Skuffet Stavrum

Molde-trener Arild Stavrum var skuffet etter hjemmetapet. Begge lag kunne ha vunnet denne kampen, og jeg er godt fornøyd med innsatsen til spillerne, sa Stavrum som må konstatere at laget ikke har scoret på de siste to kampene. Slik det utviklet seg ble det første målet vinner, sa Stavrum.

Molde hadde et overtak i 1. omgang, og laget hadde også de
største sjansene. Madiou Konate lyktes ikke på to store sjansene i starten mot slutten av omgangen. Også Lyn hadde flere gode sjanser de ikke scoret på. Blant annet kunne Tessem ha scoret på dine tre store muligheter. (©NTB)