skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Ingen hast med trenerspørsmålet

Molde Fotballklubb er den eneste tippeligaklubben som ikke har fått på plass sin nye trener for kommende sesong.

Publisert 07.12.2005 12:09.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Rune Hustad og Ivar Eidheim.

Mange navn har vært fremme i diskusjonen, uten at det har kommet til noen avklaring. Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen mener at klubben fortsatt har tid på seg til å finne den nye treneren.

Flere mulige kandidater

Navn som Roland Nilsson, Jan Halvor Halvorsen, Per Joar Hansen og nå sist Steinar Nilsen, har alle blitt nevnt som mulige Molde-trenere.

Tarje Nordstrand Jacobsen vil ikke si noe om disse navnene, og han vil heller ikke forholde seg til påstandene som har kommet om at flere av disse har sagt nei til å trene MFK.

Lukket prosess

Ledelsen i Molde Fotball har lagt seg på en litt annen linje enn det Aalesund gjorde i sin ansettelsesprosess. Mens sunnmøringene lot pressen få møte alle sine kandidater etter at de hadde hatt sine samtaler, har MFK konsekvent svart ingen kommentar på alle spørsmål knyttet til trenerjobben.

Jacobsen sier de gjør det slik fordi de ønsker en prosess i fred og ro, og at de vil presentere en ny trener for omverdenen når vedkommende er klar.

– Ingen kommentar

Svenske Magnus Johansson, som trener bergenske Løv-Ham, blir i dag trekt fram som et hett navn til å ta over MFK. Johansson var også trener for Løv-Ham da Jacobsen selv spilte der.

Men svaret fra Jacobsen på spørsmålet om Johansson er aktuell er ikke akkurat overraskende.
– Det har jeg ingen kommentar til.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no