skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hestad og Brown årets spillere

Daniel Berg Hestad og Adin Brown var MFK og AaFK sine beste spillere denne sesongen, i følge NRK Møre og Romsdal sin spillerbørs.

Publisert 22.11.2005 11:35.
NRK Møre og Romsdal har denne sesongen gitt poeng til Molde og Aalesund sine spillere på hjemmekampene til de to lagene.

Det har vært totalt tretten kamper man kunne få poeng i, og poengbørsen gikk fra 1 til 10.

Hos Molde var det veldig jevnt, men til slutt ble det Daniel Berg Hestad som gikk til topps med sine 6,1 poeng i snitt på sju kamper. Hestad kom til Norge først i sommer, men i og med at han har spilt minimum sju kamper, så kan han kåres til årets spiller. At Hestad har vært en viktig spiller for Molde, bekreftes også av spillerbørsen til Romsdals Budstikke, som også kårer ham til årets spiller.

I Ålesund var det liten tvil om hvem som skulle gå til topps. Her har keeper Adin Brown i hele år vært en solid sisteskanse for klubben, og han endte på et snitt på 6,6 poeng på ti kamper. Amerikaneren gikk også helt til topps i Sunnmørsposten sin kåring.

Daniel berg Hestad kunne til slutt juble for både cupgull og fornyet tippeligakontrakt.
(Foto:Gorm Kallestad/Scanpix)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no