skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde berget tippeligaplassen

Moldespillerne takker publikum etter å ha sikret tippeligaspill også neste år. Foto: Gunnar Sandvik
Molde er klar for eliteseriespill neste år etter en kontrollert 2-0-seier over Moss i den andre kvalifiseringskampen på Molde stadion lørdag.

Publisert 19.11.2005 18:49. Oppdatert 19.11.2005 20:47.
Dermed har Molde sikret fornyet toppseriekontrakt med 5-2 etter to kamper.

Vi ga 110 prosent i dag, og lyktes, sa målscorer Rob Friend etter kampen. Trond Strande og Marcus Andreasson var kampens to store spillere, og gjorde det utrivelig for forsøkene fra Moss.

Fullt fortjent

2-0 seieren på Molde stadion var fullt fortjent, etter at hjemmelaget rullet opp den ene store målsjansen etter den andre, men uten å få uttelling før Rob Friend headet både ballen og keeper Per Morten Kristiansen i mål etter en times spill.

2-0 kom på corner 13 minutter senere, da innbytter Matej Mavric headet kontant i mål.

For Moss ble denne kampen en nedtur etter den fine innsatsen laget viste på Melløs. Moss ble rett og slett for tafatte foran mål.

De sjansene som bød seg, ble misbrukt. Den aller største sjansen hadde Jonas Krogstad allerede etter 11 minutter i første omgang, da han var alene med Molde-keeper Knut D. Lillebakk.

Lillebakk vant den duellen.

Ble straffet

Mossetrener Knut K. Tørum sa til NTB etter kampen at laget hans ble straffet for dårlige prestasjoner i angrepsspillet.

Tørum er alt i alt fornøyd med sesongen, selv om avslutningen ble en nedtur.

Vi kom bakfra og oppnådde kvalifisering. Det i seg selv er bra. Så får vi heller godta at det blir et nytt år i
1.-divisjon, sa Tørum.

Han medga at Molde var best i det meste lørdag.

Moss skal ha ros for iherdig jobbing kampen gjennom, selv etter at Molde hadde satt inn to mål og alt håp var ute.