skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Effektive Molde tok første stikk

Molde tok første stikk og slo Moss 3-2 (3-1) i den første kvalifiseringskampen om retten til å spille i eliteserien i fotball neste år.

Publisert 13.11.2005 16:09. Oppdatert 14.11.2005 08:44.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Effektive Molde ordnet seieren i første omgang, da laget klarte å score på alle de tre sjansene laget hadde.

Det var riktignok Moss som kom best i gang i kampen, men etter at Christian Michelsen hadde gitt hjemmelaget 1-0 etter bare sju minutter, scoret Marcus Andreasson ett og Madio Konate to ganger.

Molde gikk til pause med 3-1 ledelse, og det klarte aldri Moss å ta igjen, selv om laget var best etter pause og virkelig kjempet tappert.

Madio Konate berget Molde med to scoringer. (Foto: NRK)
Midtveis i omgangen gjorde Christian Michelsen 2-3 på straffespark. På overtok hadde Jonas Krogstad en kjempesjanse til å utligne, men ballen gikk over.

Returkampen går lørdag. Det er ikke tvil om annet enn at Moss får en tøff og vanskelig oppgave, men helt umulig er det ikke.

Madio Konate som scoret to og hadde målgivende pasning på den tredje Molde-scoringen var banenes beste søndag, mens Moss hadde sin ener i Christian Michelsen. (©NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no