skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Lever farlig i AaFK og MFK

Ti Aalesund-spillere og fire Molde-spillere står uten kontrakt etter årets sesong i Tippeligaen. Det er usikkert hvor mange av disse som får fornyet tillit.

Publisert 25.10.2005 12:01. Oppdatert 26.10.2005 14:54.
Av Rune Hustad.

Det kan bli store utskiftinger i stallen til Aalesund neste sesong. Paulo Dos Santos, Frode Fagermo, Marius Aam, Kim Deinoff, Herman Ekeberg, Abdoulaye M'Baye, Christian Steen og Morten Moldskred står alle uten kontrakter.

I tillegg er Bechara Oliveira og Eamon Zayed hentet inn på kontrakter som varer ut året, men med opsjoner på kjøp.

For stor spillerstall

Ivar Morten Normark (Foto: Alf-Jørgen Tyssing, NRK)
Ledelsen i AaFK vil ikke kommentere situasjoen rundt disse spillerne nå i sesonginnspurten, men etter hva NRK forstår lever spillere som Dos Santos, Fagermo og Aam farlig med tanke på fornyet kontrakt. M'Baye får helt sikkert ikke bli, og Christian Steen drar trolig selv dersom AaFK rykker ned.

Aafk-trener Ivar Morten Normark har tidligere sagt at stallen nå har blitt for stor, og derfor trenger det ikke å bli slik at alle som forsvinner automatisk blir erstattet.

Fire uten kontrakt i Molde

Heller ikke i Molde ønsker man å si noe om framtiden til de såkalte "Bosman-spillerne". Her er det Knut Dørum Lillebakk, Kai Røberg og Øyvind Gjerde som står uten kontrakter. Madio Konate ble også hentet på en kontrakt som går ut nå.

Etter hva vi har grunn til å tro er det lite trolig at ihvertfall Røberg og Konate får fortsette. I tillegg er det fra før kjent at Magnus Kihlberg forlater klubben. Det kan også fort Matej Mavric komme til å gjøre.

Det vil nok med andre ord bli noen nye ansikter å se både i Ålesund og Molde neste år. Et viktig moment som vil være med på å avgjøre hvor store utskiftingene vil bli er om lagene greier å holde seg i Tippeligaen eller ei.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no