skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Uavgjort for Molde

Molde spilte uavgjort 1-1 mot Ham Kam på Molde stadion, etter skåringer av Espen Haug og Daniel Berg Hestad.

Publisert 23.10.2005 20:13. Oppdatert 24.10.2005 08:11.

6202 tilskuere
Mål: 0-1 Espen Haug (24), 1-1 Daniel Berg Hestad (59). Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar.
Gult kort: Trond Strande, Molde, Petter Vaagan Moen, Ham-Kam.

Lagoppstilling

Molde (4-4-2): Knut Dørum Lillebakk Trond Strande, Marcus Andreasson, Petter Chr. Singsaas, Øyvind Gjerde (Toni Kallio fra 86.) Magnus Kihlberg, Petter Rudi, Daniel Berg Hestad, Thomas Mork (Tommy Eide Møster fra 80.) Stian Ohr, Rob Friend.

Ham-Kam ( 4-4-2): Eddie Gustafsson Joachim Sørum, Knut Henry Haraldsen, Jarl Andre Storbæk, Ramiro Corrales Vegar Bjerke (Marius Gullerud fra 76.), Jan Michaelsen (Kenneth Dokken fra 90.), Espen Haug, Petter Vaagan Moen Markus Ringberg (Jess Thorup fra 78.), Espen Olsen. (©NTB)

BØRS:
1:Elendig, 2:Ute av form, 3:Dårlig, 4:Under pari, 5:Middels, 6:God, 7:Svært god, 8:Landslagsklasse, 9:Strålende, 10:Verdensklasse.

Vurdert av Arne Flatin og Øyvind Johan Heggstad.

Molde fortsatt i faresonen

Molde (NTB): Molde klarte bare det ene poenget mot Ham-Kam på Røkkeløkka, og dermed er det fortsatt helt åpent om Daniel Berg Hestad & Co beholder plassen i eliteserien. Lillestrøm borte i siste kamp er ikke den enkleste motstanderen, og Molde ligger på plassen foran kvalifisering. Vi får bare håpe at tabellen holder seg uforandret også etter neste kamp, sier Molde-trener Bosse Johansson.

Bedre nå

For Ham-Kam går det mot fornyet kontrakt etter at laget sikret det ene poenget mot Molde. Det ser bedre ut nå, etter at vi har fått poeng i begge de siste bortekamper. Men jeg er ikke helt sikker ennå, sa Ham-Kam-trener Ståle Solbakken etter kampen. Ham-Kam fikk kampen inn i sitt spor og var best i det meste på Molde stadion, helt til det gjensto en drøy halvtime av kampen. Da tok Molde plutselig over, og beholdt initiativet kampen ut. Alt i alt kan likevel Molde være mest fornøyd med det ene poenget i denne kampen. Det er mager trøst ettersom dette var kampen Molde måtte vinne. Derfor var også skuffelsen stor blant publikum.

Storbæk

0-1 kom etter 24 minutter da Ham-Kam fikk tildelt et frispark som Jarl Andre Storbæk satte glitrende til Espen Haug som scoret enkelt. Molde-forsvaret burde ha ryddet opp før ballen kom så langt, og det var kanskje det Molde-keeper Knut Lillebakk også tenkte siden han opptrådte så nølende som han gjorde i situasjonen. Den samme Storbæk var livsfarlig på dødballer. Litt senere i omgangen hadde han et skudd i stolpen direkte på frispark. Espen Olsen var også nær scoring for Ham-Kam. Molde var heldige som ikke lå under med to-tre mål etter første omgang.

Sceneskifte

I annen omgang fortsatte Ham-Kam presset fra start og kunne puttet på et mål til da Espen Olsen var alene med Molde-keeper Lillebakk. Men den duellen vant Lillebakk. Så kom Moldes første, store sjanse da Daniel Berg Hestad skjøt like utenfor etter 57 minutter. Derfra skiftet kampen fullstendig. Ham-Kam mistet et klart initiativ og Molde tok føringen. Daniel Berg Hestad utlignet til 1-1 etter 59 minutter. Målet kom etter en kanonade mot Ham-Kam-målet, og var utagbart for Eddie Gustafsson. Sammen med Storbæk var han Ham-Kams beste.

Pinglete

Molde var pinglete i angrep, spesielt i første omgang. Det sviktet også i forsvarsarbeidet, med Petter Chr. Singsaas som et hederlig unntak. Han var lagets bestemann. Daniel Berg Hestad raget over de fleste den siste halvtimen. Vi fant ikke hverandre i denne kampen. Nå kan det hende vi må vinne mot Lillestrøm for å klare oss, sa Berg Hestad etter kampen. (©NTB)

Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Flere saker: ALT OM ROMSDAL