skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Seieren glapp for Molde

Molde fikk med seg bare ett poeng fra Fredrikstad. Molde ledet helt til det gjenstod et par minutt, da utliknet Fredrikstad.

Publisert 16.10.2005 19:56. Oppdatert 16.10.2005 20:49.

Fakta

Fredrikstad - Molde 1-1 (0-1)
Fredrikstad stadion
8264 tilskuere
Mål: 0-1 Daniel Berg Hestad (42), 1-1 Martin Wiig (83).
Dommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.
Gult kort: Brian West, Fredrikstad.

Lagene

Fredrikstad (4-4-2): Steinar Sørlie Jørgen Magnussen (Martin Wiig fra 70.), Bora Zikovic, Raiija Pioroja, Lars Smith (Brian West fra 78.) Jon Anders Bjørkøy, Hans Erik Ramberg, Simen Brenne, Raymond Kvisvik Dagfinn Enerly, Øyvind Hoaas.
Molde (4-4-1-1): Knut Lillebakk Trond Strande (Matej Mavric fra 46.), Marcus Andreasson, Petter Chr. Singsaas, Øyvind Gjerde Stian Ohr, Magnus Kihlberg, Petter Rudi, Dag Roar Ørsal (John Andreas Husøy fra 65.) Daniel Berg Hestad Rob Friend.

Flaks

Flaks sikret Fredrikstad et poeng på
hjemmebane mot Molde søndag og førte laget opp på
kvalifiseringskamp. Det var gjestene som hadde de største og beste sjansene i 1-1-kampen. Dette var en typisk kamp i nedrykksstriden med masse dueller og lite finspill. Vi må være fornøyde med at vi fikk med oss et poeng slik denne kampen artet seg, men det poenget kan vise seg
å være gull verd, sa FFK-trener Knut Torbjørn Eggen.
Spillemessig var det en jevn kamp. Molde ledet 1-0 halvveis
etter scoring av Daniel Berg Hestad tre minutter før hvilen.
I annen omgang fikk Molde mer fart på spillet sitt. Det
resulterte også i flere store sjanser. Rob Friend var alene med keeper to ganger uten at det ble uttelling. Han bommet rett og slett for åpent mål begge gangene. Kampen var preget av mye kjemping fra begge lagenes side. Ingen
av dem ville tape denne viktige kampen. Det ga mengder med
frispark og avbrudd i spillet.

Skapte lite

Fredrikstad skapte lite, men fikk utligningen sju minutter før slutt ved innbytteren Martin Wiig. Han hadde vært på banen i 13 minutter før han fikk gleden av å bli hjemmelagets redningsmann på Fredrikstad stadion. Jeg fikk stå helt umarkert og traff skikkelig. Heldigvis rullet ballen over streken, sa FFK-scorer Martin Wiig. Jeg føler at vi tapte to poeng i denne kampen, men vi hang ikke helt sammen i formasjonene ved Fredrikstads utligning. Derfor fikk vi et enkelt mål mot oss, sa Moldes Daniel Berg Hestad. Han var en av de beste på sitt lag.
Nå må vi slå Ham-Kam i neste kamp. Det skal vi klare, og jeg har tro på at vi skal klare å beholde plassen ved egen hjelp, sa han. Best på hjemmelaget var midtbanespilleren Simen Brenne. Moldes og banenes beste spiller var Magnus Kihlberg. Han imponerte ikke bare de vel 8200 tilskuerne, men også statsminister Kjell Magne Bondevik som fulgte Molde den nest siste dagen han sitter som statsminister.

Hadde sjansene

Jeg følte at dette var en kamp der vi hadde sjansene, mens Fredrikstad hadde trykket, sa Molde-trener Bo Johansson etter kampen. Vi ga dem for mange dumme frispark på midten. Det ga Fredrikstad muligheter innenfor vår 16-meter, så etter min mening var det tilfeldig at de ikke klarte å score mer enn det ene målet de fikk, sa Molde-treneren. Da utligningen kom noen minutter før slutt var det viktig for oss ikke å tape. Derfor måtte vi legge opp etter det i sluttminuttene, sa Bo Johansson. (©NTB)

Flere saker: ALT OM MOLDE FK