skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Molde - Vålerenga 10. september

NFF har besluttet at den utsatte kampen i Tippeligaen mellom Vålerenga og Molde skal spilles 10. september, og at Aalesund-Molde og Fredrikstad-Vålerenga skal spilles 13. september.

Publisert 01.09.2005 15:08.
Vålerenga ønsket denne løsningen for å unngå å spille 9. september, og da Fredrikstad og Aalesund gikk med på å flytte sine hjemmekamper mot henholdsvis Vålerenga og Molde, til tirsdag 13. september, fikk vi det på plass, skriver fotballforbundet i en pressemelding.

Eneste ulempen med denne løsningen er at Vålerengas kamp mot Fredrikstad i Tippeligaen spilles kun to dager før hjemmekampen mot Steaua i UEFA-cupen, men Vålerenga valgte å ta denne belastningen foran å stille med redusert lag mot Molde 9. september, sier informasjonssjef Roger Solheim i NFF.

Ulempen med å spille 9. september var at Vålerenga har fire, og Molde to spillere på landslagsoppdrag 7. september.

NFF roser Aalesunds FK og Fredrikstad FK for å ha utvist stor velvillighet i denne prosessen. – Begge lagene satt med tilnærmet utsolgte stadioner, men har trosset arrangementstekniske utfordringer med å flytte sine hjemmekamper, for å bidra til en løsning, sier Solheim.

Norsk Toppfotball (NTF) støtter NFFs beslutning.
– I og med at Vålerenga selv har vurdert dette som det beste alternativet, rent sportslig, og de andre berørte klubbene har godtatt løsningen, støtter NTF NFFs beslutning, sier daglig leder i NTF, Boye Skistad.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no