skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde - Viking 1-2

Molde med begge bein i bunnstriden

Molde er på kvalifiseringsplass i Tippeligaen etter en ny smell på hjemmebane. Motstander Viking snudde 1-0 til 1-2 på bar 10 minutter.

Publisert 28.08.2005 20:08. Oppdatert 28.08.2005 21:01.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Molde ledet 1-0 ved pause, men Viking kom tilbake og scoret to ganger før annen omgang var kommet skikkelig i gang.

Vikings 2-1-seier seier smakte godt for trener Roy Hodgson, men han snakker likevel ikke om medaljer.

- Vi er fornøyd med en fjerde eller femteplass i år. Men det er spennende det som nå skjer med Start. Start har ikke hatt en dårlig periode i år. Hvem vet? Kanskje kommer den nå, sier Hodgson, som fortsatt holder Vålerenga og Start som gullfavoritter.

Nedtur

Viking-treneren er fornøyd med annen omgang på Molde stadion, og spesielt det første kvarteret da begge Vikings mål kom.

I første omgang var det Molde som eide kampen fullstendig, og Moldes midtbanetrio med Kihlberg, Berg Hestad og Rudi presset Viking bakover på banen.

Nedtur

Det var derfor en utrolig nedtur for hjemmepublikum da Molde fullstendig mistet kontrollen i starten av annen omgang.

Molde er nå nede på kvalifiseringsplass, og de to neste kampene borte mot bunnkameratene Aalesund og Bodø/Glimt kan bli avgjørende for om laget klarer å holde seg i eliteserien.

Ohr slo an tonen

Det var Stian Ohr som satte inn kampens første mål for Molde etter 30 minutter. Forarbeidet gjorde to av Moldes dominerende spillere, Trond Strande og Petter Rudi.

Molde hadde flere gode sjanser i omgangen, mens Viking ikke hadde en eneste opplagt målsjanse.

I annen omgang snudde kampen fullstendig. Viking var betydelig mer aggressive, mens Molde-spillerne var direkte tafatte i starten av omgangen. Vikings to beste, Egil Østenstad og Toni Nhleko, fikk herje nesten som de ville i et kvarter, og hadde god støtte av innbytter Bjørn Berland.

Det resulterte i 1-1 i det 48. minutt av Toni Nhleko som fikk stå nokså udekket foran Molde-målet og ekspederte et innlegg fra Peter Kopteff i nettmaskene.

I det 57. minutt kunne samme Nhleko uforstyrret legge inn til en umarkert Egil Østenstad, og dermed var Viking i føringen.

- Det var to billige mål. Likevel var det godt gjort av Viking, sier Molde-trener Bosse Johansson. Han begynner nå å bli bekymret for plassen i eliteserien.

Det blir veldig tøft for oss i ukene som kommer, medgir han. (©NTB)