skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
MFK fikk hjemmekamp:

Silseth godt fornøyd

Lillestrøm-trener Uwe Rosler og Molde-direktør Espen
Silseth smilte bredest etter cuptrekningen tirsdag. Lillestrøm fikk hjemmekamp mot Vålerenga, mens Molde tar imot årets askeladd Hønefoss.

Publisert 24.08.2005 06:37.
Vi ønsket oss hjemmebane og fikk det. Derfor er vi veldig godt fornøyd, slo Espen Silseth fast. Dere skal ut mot Hønefoss, med tre eliteserieskalper i beltet fra før. Ingen enkel motstander? Det blir ikke enkelt, men det beste av to alternativer ettersom Lillestrøm også trakk hjemmebane, sa Silseth.

Greit med Molde

Hønefoss-direktør Arne Dokken synes det var greit med Molde. Det er bedre med Molde borte enn Lillestrøm borte. Det er bare å se hvordan de har gjort det i serien så langt, slo Dokken fast. Hans lag har slått ut Lyn Oslo (hjemme), Rosenborg (borte) og Ham-Kam (hjemme) på sin vei til NM-semifinale.

Tøft for VIF

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal fulgte trekningen fra hotellet i Brugge via nett-tv. Derfor var det den skadde Vålerenga-kapteinen Tom Henning Hovi som var til stede under trekningen på Ullevaal stadion tirsdag.
Rekdal var nok ikke spesielt fornøyd med at laget hans igjen trakk den antatt sterkeste motstanderen. Laget har slått ut Start og Brann i de forrige rundene og må ut mot Lillestrøm i semifinalen. Vi håpet jo på hjemmebane. Nå blir det borte mot Lillestrøm. Det blir en kamp med mye prestisje, og det blir helt sikkert en bra kamp for fansen, sa Hovi. Vålerenga får en tøff uke med hjemmekamp mot Lillestrøm i serien, bortekamp mot Lillestrøm i cupen og så bortekamp mot Start i serien.

Godt fornøyd

Uwe Rosler var veldig godt fornøyd med trekningen til tross for at det blir erkerival Vålerenga som kommer på besøk. En bra trekning for oss. Vi trakk en tøff motstander, men vi ser alle fram til kampen, sa Rossler.

Onsdag eller torsdag

Lillestrøm har ikke vunnet cupen på 20 år, mens Vålerenga vant i 2002. Molde vant i 1994, mens Hønefoss aldri har spilt noen cupfinale på Ullevaal.

Semifinalene spilles onsdag 21. eller torsdag 22. september. Det avhenger av om Rosenborg og Vålerenga går videre i mesterligaen. (©NTB)

Molde inviterer til semifinalefest på hjemmebane i september.
Foto:Gunnar Sandvik, NRK


Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no