skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde tapte for Lyn

Thomas Mork
Thomas Mork
Molde kom best i gang på Røkkeløkka, med skåring av Thomas Mork etter 36 minutt, men klarte ikke holde på ledelsen og tapte til slutt 3-1.

Publisert 07.08.2005 21:00. Oppdatert 07.08.2005 21:02.

BØRS: 1:Elendig, 2:Ute av form, 3:Dårleg, 4:Under pari, 5:Middels, 6:God, 7:Svært god, 8:Landslagsklasse, 9:Strålande, 10:Verdsklasse.

Molde stadion 5526 tilskuere

Mål: 1-0 Thomas Mork (36), 1-1 Keijo Huusko (72), 1-2 Huusko (85), 1-3 Jo Tessem (str. 90).

Dommer: Kjetil Sælen, Arna Bjørnar.

Gult kort: Stian Ohr, Matej Mavric, Molde, Enrique Ortiz, Kevin Larsen, Lyn.

Lagene:
Molde (4-3-3): Lars Ivar Moldskred Trond Strande (Øyvind Gjerde fra 71.), Marcus Andreasson, Matej Mavric, Toni Kallio John Andreas Husøy, Magnus Kihlberg, Daniel Berg Hestad Stian Ohr, Tommy Eide Møster, Thomas Mork (Madiou Konate fra 46.).

Lyn (4-3-3): Ali Al-Habsi Enrique Ortiz, Kristian Onstad, Steven Lustu, Lars Kristian Eriksen Stefan Gislason, Tomasz Sokolowski (Christoffer Dahl fra 71.), Jan Derek Sørensen Mounir Hamoud (Kevin Larsen fra 65.), Jo Tessem, Bjarne K. Ingebrigtsen (Keijo Huusko fra 65.). NTB

Innbytterens aften

Innbytteren Keijo Huusko scoret to ganger og sikret Lyn alle poengene mot Molde søndag. Lyn vant 3-1 etter to Huusko-mål og en scoring på straffe av den tidligere Molde-spilleren Jo Tessem. Molde ledet 1-0 ved pause takket være en scoring av Thomas Mork, og hadde tilsynelatende god kontroll da Lyn-trener Henning Berg satte inn Keijo Huusko og Kevin Larsen. Da gjensto det 25 minutter av kampen.

Huusko utlignet til 1-1 etter 72 minutter og ga Lyn ledelsen 2-1 etter 85 minutter alene med keeper. Jo Tessem satte spikeren i kista med 3-1 på straffespark i det 90. minutt, etter at Jan Derek Sørensen ble felt av Moldes Toni Kallio.

Lyn tok initiativet fra starten av, og dominerte kampen fullstendig de første ti minuttene da Molde brukte Daniel Berg Hestad som spiss. Det jevnet seg ut da Berg Hestad ble flyttet tilbake til sin faste plass på midtbanen, men Lyn hadde tre-fire gode sjanser uten å lykkes med scoringsforsøkene.

Stor betydning

At Huusko kom inn med friske bein hadde stor betydning for utfallet av kampen, mener Lyn-trener Henning Berg. Molde hadde ikke midtukekamp, det hadde vi. Derfor er jeg spesielt godt fornøyd med tre poeng, og jeg er også godt fornøyd med det spillemessige i store deler av kampen, sa Berg etterpå. For Molde ble dette en nedtur. Laget manglet både Petter Rudi og Rob Friend, men jobbet seg fint inn i kampen og så ut til å ha god kontroll på 1-0 helt til Trond Strande ble skadet etter 71 minutter og Lyn gjennomførte de nevnte byttene. Derfra og inn var det Lyn som dominerte.

For ivrige

Molde-trener Bosse Johansson vet ikke riktig å peke på hva som gjorde at Molde nærmest klappet sammen de siste 25 minuttene. Vi var kanskje for ivrige etter å sikre oss seieren, etter at Lyn utlignet på et godt angrep, sa Johansson. Molde var på vei ut av bunnstriden, men er tilbake der etter to tap på rad. Neste helg er det Tromsø på bortebane, og Johansson tror det blir en tøff oppgave. Rudi er fortsatt usikker, men Friend er tilbake. Hos Molde gjorde midtbaneduoen Magnus Kihlberg og Daniel Berg Hestad en god jobb. Trond Strande betyr mye for laget. Hos Lyn var Jan Derek Sørensen best, sammen med innbytteren Keijo Huusko som var helt avgjørende for Lyns seier. (©NTB)