skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde- Brann 3-1

Molde slo Brann 3-1 etter scoringar av Stian Ohr, Petter Rudi og Toni Kallio.

Publisert 23.07.2005 14:50.
Molde stadion
1-0:Stian Ohr (14.min), 2-0:Petter Rudi (19.min), 2-1:Robbie Winters (51.min), 3-1: Toni Kallio (53.min).

BØRS:
1:Elendig, 2:Ute av form, 3:Dårleg, 4:Under pari, 5:Middels, 6:God, 7:Svært god, 8:Landslagsklasse, 9:Strålande, 10:Verdsklasse.

Brann fikk grundig bank i lørdagskampen mot Molde.
Glitrende Molde-spill de første 20 minuttene ble avgjørende for en solid 3-1-seier.
Dermed har Molde vunnet tre hjemmekamper på rad, og tatt et
definitivt skritt ut av bunnsjiktet i eliteserien. For Brann kan nederlaget bety et tyngre løp for å sikre medaljeplass.

Rundspilt

I perioder den første halvtimen ble Brann regelrett rundspilt.
Savnet av Martin Andresen var til tider stort Det tok 24
minutter før Brann kunne notere seg for et skudd mot
Molde-målet. Sjokkerte bergensere var vitne til at topplaget deres hadde store problemer mot et velspillende Molde-lag med autoritet og selvtillit.
Dette var en kamp med stort tempo og mange sjanser. Moldes
første mål kom etter 14 minutter da Stian Ohr lobbet over
Brann-keeper Håkon Opdal. Pasningen kom fra Petter Rudi, som er tilbake etter et langt skadefravær. Rudi viste gode takter, men ble sliten og skiftet ut i annen omgang. Molde gikk opp til 2-0 bare fire minutter senere, og det var Rudi som headet i bakken og i mål. Pasningslegger var Trond Strande, som i likhet med Rudi har vært skadet en stund.

Brann-mål

Med 2-0 ved pause lå det an til Molde-seier, men Brann kom tilbake og hadde en rekke sjanser i annen omgang som lett kunne gitt uttelling. Molde-keeper Lars Ivar Moldskred vartet opp med den ene feberredningen etter den andre. Branns mål kom da Molde-forsvaret var litt passive. Bengt Sæternes fikk lagt inn til Robbie Winters, som scoret fra kloss hold. Dermed kunne Brann sette i gang jakten på en utligning. I stedet var det Molde ved forsvarsspilleren Toni Kallio som økte til 3-1 etter
52 minutter, bare to minutter etter Branns scoring. Dermed var løpet egentlig kjørt, og til tross for både en kanonkule av et skudd fra Ragnvald Soma og en heading av Winters mot tilsynelatende åpent mål kunne ha snudd kampen.

Berg Hestad

Det har skjedd en stor endring med Molde etter at Daniel Berg Hestad kom hjem fra Nederland. Berg Hestad har tilført laget en tro på seg selv som manglet tidligere.
Vi er såpass gode nå at vi kan slå samtlige eliteserielag på en god dag, sier Daniel Berg Hestad til NTB. Han mener Molde har potensial til å bli enda bedre. Han fikk selv krampe i dagens kamp, og to nøkkelspillere Trond Strande og Petter Rudi er ennå ikke i toppslag etter skader.
Molde-trener Bosse Johansson sier at han er godt fornøyd,
spesielt med denne første halve timen.
Vi har fått kvalitetsspillere inn på laget som tilfører de
andre mye.
Derimot var Brann-trener Mons Ivar Mjelde ingen lykkelig mann etter det overraskende tapet.
Prestasjonene våre var ikke gode nok. Vi var ikke mentalt
forberedt på den motstanden vi fikk i starten av kampen, men jeg tror ikke dette er noe varig problem. Vi kommer tilbake, sier Mjelde. (©NTB/NRK)