skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Molde videre - AaFK ute

Rob Friend sendte Molde til kvartfinale i fotball-NM. Effektiviteten utgjorde forskjellen mellom lagene da
Bodø/Glimt ble slått 2-1 på bortebane. AaFK er ute etter tap for Brann.

Publisert 30.06.2005 05:06. Oppdatert 30.06.2005 06:32.
Molde tok ledelsen på et soleklart straffespark etter at Friend ble felt i det 7. minutt. Matej Mavric satte straffen i mål. Etter det tidlige baklengsmålet tok Bodø/Glimt fullstendig over, og laget skapte masse sjanser. Håvard Sakariassen satte inn et fortjent utligningsmål, men det var Molde som gikk til pause med ledelse etter Friends nikk rett før halvtid.

I annen omgang presset Bodø/Glimt for utligning, og laget mente seg snytt for to straffespark. Først da et skudd ble blokkert med hjelp av hendene, så da Christian Berg ble felt bakfra.Runar Berg hadde dessuten et skudd i stolpen i det 87. minutt, men Bodø/Glimt greide ikke å få ballen i mål.

Kampfakta

Bodø/Glimt Molde 1-2 (1-2)
Aspmyra stadion
1352 tilskuere
Mål: 0-1 Matej Mavric (str. 7), 1-1 Håvard Sakariassen (27), 1-2 Rob Friend (45).
Dommer: Per Ivar Staberg, Harstad.
Gult kort: Rob Friend, Molde.

Molde (4-4-2): Lars Ivar Moldskred, Trond Strande (Martin Høyem fra 18.), Marcus Andreasson, Matej Mavric, Toni Kallio, Tommy Eide Møster, John Andreas Husøy, Magnus Kihlberg, Kai Røberg (Johan Nås fra 84.), Stian Ohr, Rob Friend. (©NTB)

AaFK ute

Brann vant som ventet onsdagens cupkamp hjemme mot formsvake Aalesund. 3-2 var imidlertid i minste laget for rødtrøyene. Charlie Miller, som er i kontrakts-forhandlinger med bergenserne, var involvert i det meste på Brann stadion. Men lenge sløste spissen med sjansene. Først på den sjette store sjansen fikk Miller ballen i mål da via en motspiller. Det var da spilt 64 minutter på stadion. Ni minutter senere punkterte Miller langt på vei kampen fra nært hold med sin 3-1-scoring. På tampen reduserte Aalesund til 3-2 ved Eirik Hoseth, men nærmere kom ikke Ivar Morten Normarks gutter. Brann var klart best og tok seg fortjent videre.

Kampfakta

Brann Aalesund 3-2 (1-1)
Brann stadion
5979 tilskuere
Mål: 1-0 Cato Guntveit (13), 1-1 Erlend Holm (41), 2-1 Charlie Miller (64), 3-1 Miller (73), 3-2 Eirik Hoseth (89).
Dommer: Espen Berntsen, Vang.
Gult kort: Peter Werni, Aalesund.
Aalesund (4-4-2): Adin Brown Marius Aam, Peter Werni, Haraldur Gudmundsson (Karl Oskar Fjørtoft fra 84.), Bjørn Erik Melland Morten Moldskred, Trond Fredriksen, Frode Fagermo (Tor Hogne Aarøy fra 67.), Erlend Holm Eirik Hoseth, Abdoulaye M'Baye (Lasse Olsen 68.). (©NTB)

Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Flere saker: ALT OM AAFK