skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Nederlag for Molde

Molde tapte borte mot Ham-Kam.

Publisert 26.06.2005 20:07. Oppdatert 26.06.2005 21:01.
Ingen kommentar til København-overgang.Ståle Solbakken hadde ingen kommentar til spekulasjonene om at han går til FC København i løpet av sommeren. En halv time tidligere hadde Ham-Kam slått Molde 4-1 på Briskeby gressbane. Jeg vil ikke kommentere det lenger. Det er bare rykter, sa Solbakken om en eventuell trenerjobb i Danmark. I søndagens kamp var Jan Michaelsen sentral med to mål og to målgivende pasninger. Han var banens suverent beste spiller. Ståle Solbakken sa at det er den beste spilleren som har vært i Ham-Kam noen gang, bortsett fra Pål Jacobsen. Jeg trives godt på Hamar og vil gjerne fortsette når kontrakten går ut 1. november, men det forutsetter at hele familien er enig i avgjørelsen og at familien må komme til Hamar, sa Michaelsen.

Ham-Kam overbeviste

Ham-Kam viste overbevisende spill i den viktige kampen på nedre halvdel mot Molde foran 4853 tilskuere på Briskeby gressbane, og de kunne til slutt gå av banen med 4-1 og tre kjærkomne poeng. Med disse poengene fikk Ståle Solbakkens mannskap et pusterom til lagene helt i bunnen av tabellen.

Sentral

Først og fremst var Jan Michaelsen sentral da han ga hjemmelaget ledelsen i det 13. minutt og økte ledelsen på straffespark to minutter før pause. Rob Friend reduserte ledelsen til 1-2 18 minutter ut i annen omgang, men Ham-Kams trener Ståle Solbakken hadde enda et taktisk drag på lur da han satte innpå Kenneth Dokken som erstatter for Geir Frigård i det 70. minutt. Dokken brukte bare fem minutter før han i praksis punkterte kampen foran et entusiastisk Hamar-publikum. Midtbanespilleren Espen Olsen fastsatte resultatet med sin 4-1-scoring i det 77. minutt. (NTB)

Kampfakta

Ham-Kam - Molde 4-1 (2-0)
Briskeby gressbane
4853 tilskuere

Mål

1-0 Jan Michaelsen (13), 2-0 Michaelsen (str.43), 2-1 Rob Friend (63), 3-1 Kenneth Dokken (75), 4-1 Espen Olsen (77).
Dommer: Øyvind Alapnes, Finnsnes.
Gult kort: Ramiro Corrales Ham-Kam, Vegar Bjerke, Ham-Kam, Rob Friend, Molde.