skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

"Alle" spiller hjemme i helga

Toni Kallio må stå over for Molde på grunn av tre gule kort.
Toni Kallio må stå over for Molde på grunn av tre gule kort.
Molde kan legge Bodø/Glimt bak seg på tabellen, AaFK får besøk av gamle kjente, og Hødd skal opp mot serielederen. Det er klart for en ny fotball-helg.

Publisert 27.05.2005 11:40.
Av Rune Hustad

Molde spiller altså hjemme mot Bodø/Glimt. Dette er en viktig kamp for begge lag, hvor vinneren kan komme seg ut av nedrykssumpa. Molde har nå fire kamper på rad uten tap, men samtidig har de sluppet inn mål i alle seriekampene til nå. Kanskje blir det en endring på det søndag, og med seier vil altså hjemmelaget komme seg tre poeng foran Bodø/Glimt på tabellen.

Dersom Drillo (t.v.) er frisk kommer han til Ålesund i helga. Knut Thorbjørn Eggen kommer helt sikkert. (Foto:Sverre Christian Jarild/Scanpix)

Gamle kjente på besøk

I Ålesund får man besøk av gamle kjente søndag. Fredrikstad-trenerne Egil Drillo Olsen og Knut Thorbjørn Eggen har begge trent AaFK, men på søndag leder de altså laget på motsatt banehalvdel. Fredrikstad har fått en god start på årets sesong, og dette blir ingen enkel match for AaFK. Men, selv om trener Ivar Morten Normark bruker å si at vi må ingen ting, så er nå nesten situasjonen slik for Aalesund at de må vinne på hjemmebane.Møter serielederen

I førstedivisjon får nok Hødd det travelt på Høddvoll. Laget skal opp mot serieleder Stabæk, som har alvorlige planer om å ta raskeste veien tilbake til tippeligen. I førstedivisjon er det imidlertid så tett at et tap kan føre Hødd ned i nedrykks-striden for alvor, og spiller Hødd opp mot sitt beste så skal de være istand til å matche de fleste på hjemmebane.

Seier til Fortuna?

De som vel så absolutt bør være i stand til å sikre seg en seier i helga, er Fortuna i førstedivisjon for damer. De skal opp mot Bamble som ligger nest nederst på tabellen, så forhåpentligvis kan Ålesunds-damene plusse tre nye poeng på kontoen etter hjemmekampen i morgen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no