skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Poeng på bortebane?

Foto:Scanpix
Foto:Scanpix
Ikke før er 16.mai og cuprunden unnagjort, så ruller fotballen igjen i helga.På Lerkendal i Trondheim skal Molde opp mot et skakkkjørt Rosenborg.

Publisert 20.05.2005 10:53.
Av Rune Hustad

Rosenborg har ikke akkurat imponert så langt i sesongen, og spørsmålet blir om trønderne rett og slett ikke er bedre, eller om det snart kommer til å snu for laget som har vært suverent i Norge de siste sesongene, med unntak av i fjor.


Molde har tre kamper på rad nå uten tap, og bør faktisk ha muligheten til å plukke meg seg et poeng eller tre mot Rosenborg. Får de spillet til å sitte er det ihvertfall ingen umulighet, og med seier til bortelaget går Molde forbi Rosenborg på tabellen.

To målgivende mot Molde, og to scoringer i cupen. Klarer Tor Hogne Aarøy å følge opp i helga?

Bunnoppgjør på Aspmyra

Aalesunds Fotballklubb tar turen til Bodø og et viktig bunnoppgjør som vil være med på å avgjøre om Aalesund fortsatt har kontakt med Bodø/Glimt eller ei. Også her er situasjonen slik at med seier så vil AaFK gå forbi sin motstander. Med tap derimot vil avstanden mellom de to bli fem poeng i Bodø sin favør. Hjemmelaget mangler fem av sine faste spillere i startoppstillinga, og det bør utvilsomt bety fordel Aalesund. Og trener Ivar Morten Normark sier at laget hans blir bare bedre og bedre, så da får man satse på at det blir med poeng hjem til sunnmørsbyen etter kampen.Klarer Stig Monsen sine gutter å plukke poeng på bortebane igjen? Foto:Arne Flatin

Hødd plukker poeng

Hødd er inne i en fin trend i førstedivisjon. I helga skal også de i aksjon på bortebane, motstander er Hønefoss. Hønefoss ligger sju plasser bak Hødd, men avstanden i poeng er bare tre, så det skulle fortelle alt om hvor jevn førstedivisjon er i år. Hødd har jo også denne sesongen plukket poeng på bortebane, og har absolutt muligheten i dette oppgjøret også.

Tøft for Fortuna

I førstedivisjon for damer står Fortuna så langt med to seire, en uavgjort og ett tap. Søndag skal de i aksjon mot serietoer Arna-Bjørnar som har 16-1 i målforskjell på sine åpningskamper. En tøff motstander venter Fortunaspillerne med andre ord, og det spørs vel om ikke det blir vanskelig å få med seg poeng hjem igjen. Men, ingenting er umulig i fotball..

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no