skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

På tide med poeng, Molde!

Det er tidlig i sesongen, men for Molde Fotballklubb venter en veldig viktig kamp på søndag. Med seier mot Lyn vil Molde passere Oslo-laget på tabellen, med tap ser det ikke bra ut for MFK.

Publisert 29.04.2005 11:29.
Av Rune Hustad

Blåtrøyene fra Molde står fremdeles uten poeng, men sist helg kom ihvertfall målet. Søndag fortsetter jakten på poeng, og motstander er altså et annet lag som har kommet skeivt ut, Lyn. Lyn står med to poeng så langt, og i forrige uke byttet de også trener. Den tidligere landslagskapteinen Henning Berg ble hentet inn, og det skal bli spennende å se hva han har tilført laget i løpet av den drøye uka han har hatt på seg. Spillerne skryter ihvertfall av jerndisiplinen Berg har innført i klubben.

Mer muskler

Forhåpentligvis klarer også Molde å vise litt disiplin og muskler på landslagsarenaen. Molde er den eneste klubben som står uten gule kort i tippeligaen, og nå lover assistent-trener Odd Berg at laget SKAL bli tøffere. Og det må til dersom laget ikke skal bli helt akterutseilt allerede. Trøsten er at Molde har vist bra spill til tider, men i helga må nesten dette resultere i poeng.

(Foto:Scanpix)

Nytt fullt hus for AaFK

Aalesunds Fotballklubb skal i aksjon først på mandag. Da venter Brann på Color Line Stadion. Ålesunderne har fått en brukbar start på sesongen, men med et nytt tap blir ikke starten mer enn sånn passe. Brann har ikke vist noe stor form i det siste, og imponerte ingen i Royal League oppgjøret mot Vålerenga i går. Derfor bør mulighetene for AaFK-poeng være til stede mandag, når hjemmelaget blir støttet av en fullsatt stadion.

Vanskelig for Hødd

Hødd har ikke fått noen flying start på årets sesong, og nå venter et nytt oppgjør på bortebane. Motstander er Sandefjord, som imponerte stort sist helg med seier over Sogndal, i Sogndal. Derfor er det nok liten tvil om at Hødd må opp mot sitt aller beste for å kunne sikre seg poeng i denne kampen. En eventuell Hødd-seier gir forøvrig 5, 2 i odds hos Norsk Tipping. Hjemmeseier til Sandefjord 1,3..

Det er altså ingen lette kamper som venter våre lag i helga, men spennende blir det som vanlig også i denne runden av årets fotballsesong.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no