skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Blir det poeng nå?

Briskeby er arena for AaFK sin kamp på søndag.
Briskeby er arena for AaFK sin kamp på søndag.
Aalesunds Fotballkubb og Molde har startet årets tippeliga-sesong helt forskjellig. På søndag skal AaFK forsøke å følge opp suksessen, samtidig som Molde stadig jakter sitt første mål, og ikke minst sine første poeng.

Publisert 22.04.2005 11:51.
Av Rune Hustad

AaFK får det tøft nok når laget tar turen til Hedmarken for å møte HamKam. Kamma slo Vålerenga på sin hjemmebane i første serierunde, og på Briskeby er de lite gjestmilde. Aalesund møter et lag som jobber knallhardt i 90 minutter, og det er ingen tvil om at AaFK må svare med samme mynt dersom det skal bli poengfangst i årets tredje kamp på rad.

Bernt Hulsker kommer tilbake til Molde stadion søndag. Foto:Morten Holm Scanpix

Fortsatt uten poeng

For Molde sin del er situasjonen langt i fra like lystelig. Laget står uten poeng og uten mål etter to kamper, og i jakten på årets første seier kunne man nok ha ønsket seg en annen motstander enn Kjetil Rekdal sitt Vålerenga..
Årets første serierunde mot Brann viste gode tendenser for MFK, men mot Start sist var det heller begredelig. For hjemmelaget sin del får man håpe at spillere som Petter Rudi og Magnus Kihlstedt tar tak i kampen umiddelbart, for slike spillere må gå foran i kampen mot Vålerenga. Spennende blir det også å se hvordan det blir for Bernt Hulsker å komme tilbake til Molde stadion.

Dårlig start for Hødd

Heller ikke Hødd har sikret seg poeng på sine to første kamper i førstedivisjon. Hjemme på Høddvoll skal imidlertid laget være godt nok til å hamle opp med Skeid, selv om Skeid er et lag som varierer fra det helt store til det heller dårlige. Også for Hødd er det viktig å starte poengsankingen nå, slik at ikke laget kommer alt for mye på etterskudd.

Serieåpning

I førstedivisjon for damer så serieåpner Fortuna i helga. Motstander er Medkila, som rykket ned fra Toppserien foran årets sesong. Dermed blir nok vanskelig nok også for et Fortunalag som uansett bør være godt nok til å havne på øvre halvdel av tabellen.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no