skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Nytt tap for Molde

Start truet Moldeforsvaret flere ganger som her i et angrep fra 1.omgang. Foto: Gunnar Sandvik
Molde fikk et nytt tap i Tippeligaen, og står med null scoringer og null poeng etter de to første kampene. Søndag ble det 1-0-tap i årets første heimekamp for nyopprykkede Start.

Publisert 17.04.2005 20:25. Oppdatert 17.04.2005 23:42.
Start står med seks poeng av seks mulige etter 1-0-seieren over Molde søndag. En arbeidsseier, sa Start-trener Tom Nordlie, som har fått en pangstart i eliteserien med det unge laget sitt.

Bala Garba scora

Forskjellen på Start og Molde denne gangen var først og fremst Start-spissen Bala Garba. 31 minutter ut i første omgang dro han seg fri først fra Moldes Matej Mavric og deretter Petter Rudi, snudde seg på 16-meteren og sendte av gårde et skudd som gikk i mål helt nede ved stolperota. Skuddet var ikke veldig hardt, men desto mer overraskende på Molde-keeper Lars Ivar Moldskred.

Fortjent ledelse

Starts ledelse ved pause var fortjent. I annen omgang våknet Molde og styrte det meste av spillet. Men Molde er for tafatte foran mål. To kamper og null mål, til tross for flere gode sjanser, forteller alt om Moldes problem. Laget er godt nok på banen, men det hjelper ikke når spillerne ikke klarer å lage mål. -Nei, vi har ikke tenkt å gjøre alt vi kan for å finne en ny spiss nå, og legge alt på hans skuldre. Målene vil komme, mener
Moldes svenske trener Bo Johansson. Han medgir at det ikke er særlig kjekt å stå med null mål og null poeng foran møtet med Vålerenga i Molde kommende helg.

Store sjanser

Molde hadde sin største sjanse i første omgang da Rob Friend ga til Thomas Mork, som fra kloss hold headet ballen i bakken med slik kraft at den spratt over tverrliggeren. I annen omgang var Molde frampå flere ganger, og det var hårfine marginer og dyktig
keeperspill av Rune Nilssen i Start-målet som hindret baklengs for Start. Men Start hadde sine muligheter også, da Molde la seg kraftig frampå. Alex Valencia hadde et stolpeskudd, og Moldskred reddet alene med Bala Garba.

Profilen Garba

Garba står igjen som den store profilen i denne kampen. Han var et uromoment som satte Molde-forsvaret på tøffe prøver. Målet så han i mål allerede før han skjøt. Nå satser han på å gjøre
det godt i Start og bli norsk statsborger etter hvert.