skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Dramatikk til siste slutt

Gresset er grønt og banene er merket. I helga starter årets fotballsesong opp, en sesong som vil by på ny Molde- og Hødd-trener, ny fotballstadion, og spenning til siste slutt.

Publisert 07.04.2005 11:25. Oppdatert 07.04.2005 11:27.
Av Rune Hustad

Skal vi tro mange av ekspertene i riksmedia er det best å benytte seg av muligheten til å se to lag fra fylket vårt i aksjon i tippeligaen nå i løpet av denne sesongen. Både Molde og Aalesunds Fotballklubb er tippet på nedrykksplass, og et er ihvertfall sikkert; det blir en spennende fotballsesong.

Spennnende trener

Undertegnede er ikke så sikker på at fylket vårt blir stående uten tippeligalag neste sesong. Molde kjøpte i løpet av fjorårs-sesongen inn gode spillere som nå har fått trene sammen med laget vinteren igjennom. I tillegg har Dag Roar Ørsal og Stian Ohr kommet til klubben ,og Molde skal kunne bite fra seg mot mange av tippeliga-lagene som blir tippet på den nedre halvdel av tabellen. Den nye treneren Bosse Johannson har i tillegg en imponerende bakgrunn å vise til, og bør være i stand til å løfte laget ytterligere.

Fullsatt arena

Aalesunds Fotballklubb kan invitere til en hjemmearena som kommer til å være fullsatt på så og si hver eneste kamp. Den nye Color Line Stadion blir et praktanlegg som bør være enda en motivasjonsfaktor for spillerne. Spørsmålet blir om spillerne og stallen er god nok til å klare en ståplass i tippeligaen denne gangen. Svaret på spørsmålet får vi ikke før i slutten av oktober, men det som er sikkert er at klubben kommer til å få sitt og stri med. AaFK blir nok også denne gangen nødt til å kjempe med ryggen om veggen gjennom tjueseks serierunder, men laget bør til slutt være i stand til ihvertfall å kjempe seg til en kvalifiseringsplass.

Ny god sesong

I førstedivisjon er det Hødd som skal forsvare fylket sin ære. Klubben har mistet mange spillere siden i fjor, men i løpet av senvinteren har klubben nå fått situasjonen under kontroll. Andre Nevstad har tatt på seg drakta igjen, mange nye spillere har kommet til, og den nye treneren Stig Monsen begynner å få sving på sakene. I fjor klarte Hødd en imponerende sjetteplass, og muligheten bør være tilstede for at laget kan klare en god plassering i førstedivisjon igjen.

Seriestart

Spennende blir det ihvertfall, og på søndag braker det løs med AaFK borte mot Rosenborg, og Hødd hjemme mot Mandals-kameratene. Molde starter opp først mandag borte mot Brann. Ingen enkle oppgaver for våre tippeligalag, mens Hødd forhåpentligvis kan starte opp på hjemmebane med en trepoenger.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no