skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Er villig til å trekke seg

Moldetrener Reidar Vågnes er villig til å gå av som hovedtrener for klubben. Vågnes er for tiden sykmeldt, og klubbledelsen jobber nå med treneralternativer.

Publisert 07.03.2005 12:25.
Av Rune Hustad

Vågnes er sykmeldt etter at han for andre gang nylig røyk akillesen, og han kan derfor ikke delta på treningene nå den siste måneden før seriestart.

Dette er en uholdbar situasjon for klubben, og Molde-direktør Espen Silseth har tidligere bekreftet at de jobbet med alternativer for å styrke trener-teamet.

Vil ikke stå i veien

Nå sier Reidar Vågnes at han ikke vil stå i veien for en løsning som innebærer en ny hovedtrener ut over den perioden hvor Vågnes er sykmeldt. Han sier at i denne bransjen er det vanskelig med kortsiktige løsninger, og at han vil sette klubbens interesser foran sine egne.

Reidar Vågnes understreker imidlertid at klubben selvfølgelig har forpliktelser i forhold til han som arbeidstaker.

Hvem som eventuelt kan være rette mannen som ny hovedtrener vil ikke Vågnes uttale seg om. Han sier han har sine tanker, men at dette er det opp til styret i Molde Fotballklubb å bestemme.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no