skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Keepertabbe ga Moldeseier

Aalesundkeeper Adin Brown kunne nok ha ønsket seg en bedre hjemmedebut. Hans keepertabbe på et frispark fra Stian Ohr gjorde at Molde vant lokaloppgjøret 1-0.

Publisert 12.02.2005 17:40. Oppdatert 12.02.2005 17:42.
Av Rune Hustad

Adin Brown kom til Ålesund sist torsdag, og han startet treningskampen lørdag på benken. Men, midtveis i den første omgangen ble Andreas Lie skadet, og dermed måtte Brown bare hoppe i det. Han fikk stor applaus da han entret banen, men jubelen stilnet etter en halv time. Da fikk Molde frispark, og fra en 20 meters hold var det Stian Ohr som prøvde seg. Hans lave frispark så ut til å være en grei oppgave for Brown, men på en merkelig måte glapp han ballen mellom beina, og over streken. Dermed ledet Molde 1-0 på Herdbana, noe som også ble pauseresultatet.

I den andre omgangen viste Brown at han tross alt har keeperkvaliteter som gjør at Aalesunds Fotballklubb nok kommer til å få glede av han. Ved to anledninger vartet han opp med skikkelige klasseredninger, og dermed ble det ingen flere Moldemål.

I det andre buret sto Lars Ivar Moldskred en god kamp for Molde, og selv om ikke trener Reidar Vågnes ennå har bestemt seg for hvem som er førstekeeper av Moldskred og Knut Dørum Lillebakk, så er det mye som tyder på at Moldskred blir førstevalget til MFK.

For Molde var det viktig å komme seg på sporet igjen etter den begredelige innsatsen mot Start sist helg, og i dag var det en helt annen tæl og vilje i Moldespillerne.

Hos Aalesund var det mye som ikke stemte, og laget hadde store problemer med å komme seg til de klare sjansene.

Dermed tok Molde det første stikket de to lagene imellom i sesongen 2005.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no