skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Bergenser støtter MFK

Molde-spillerne auksjonerte i helga bort en luksustur til offshore-VM i Dubai. Pengene går til å styrke lagets sportslige satsing, og høyeste bud kom fra en bergenser..

Publisert 06.12.2004 10:26. Oppdatert 06.12.2004 11:14.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Det er Bjørn Rune Gjelsen som på denne måten vil være med på aksjonen "opptur 2005". Den ble startet av MFK-spillerne etter årets sesong, for å være med på å styrke den sportslige satsinga.

Flere av MFK-spillerne stiller opp og lar seg auksjonere bort til forskjellige oppdrag, og i tillegg har de altså fått bidrag fra blandt andre Bjørn Rune Gjelsten.

Han sponser en luksustur til VM runden i offshore i Dubai til helga. En runde hvor Gjelsen forøvrig kan sikre seg sammenlagtseieren i VM.

Holder med Brann

Bergenseren Ole Petter Duus sikret seg altså turen for 27 000 kroner. Han mener selv dette var en rimelig pris. Duus er naturlig nok Brann-tilhenger, men han ønsker Molde alt godt, så lenge de ikke slår Brann...

Viktig initiativ

Bjørn Rune Gjelsen synes aksjonen "Opptur 2005" er et veldig positivt initiativ fra spillerne. Han mener dette sender viktige signaler til "klubbeier" Kjell Inge Røkke, og andre bidragsytere til MFK sitt A-lag.

I tillegg til VIP-adgang til selve løpet, vil Duus også få oppleve en gallamiddag på et av verdens flotteste hotell, og falkejakt i ørkenen, i tillegg til mye annet.

Bergenseren Ole Petter Duus får oppleve Bjørn Rune Gjelsten på nært hold under den siste VM-runden i offshore.
Foto:Morten Holm/Scanpix

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no