skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Dårlig sesongstart for Solbakken

Bjarne Solbakken er langt unna toppformen i alpint. I helga ble han bare nummer 27 i storslalom i USA. Men, Solbakken mener selv at det ikke er mye som skal til før han er tilbake i toppen.

Publisert 06.12.2004 09:42. Oppdatert 06.12.2004 11:20.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Bjarne Solbakken har ikke fått noen drømmestart på årets sesong. På lørdag lå han som nummer femten etter første omgang, men i den andre omgangen gikk det meste på tverke for Stranda-alpinisten.

Bjarne Solbakken sier selv at det er stabiliten som mangler. Han har slitt under oppkjøringa til årets sesong, og derfor mangler det blandt annet litt på fysikken.

Solbakken tror imidlertid at han snart vil være tilbake igjen i toppen av alpinsirkuset. Han sier selv at han vet hva som skal til, og at han med litt mer tid vil være der han var i fjor. På et stabilt høyt nivå.

Solbakken reiser nå hjem til Norge, før det er klart for nye verdenscuprenn i Val d'isere i Frankrike til helga.Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no