skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
Bjarne Solbakken kjørte ned til en 26. plass i lørdagens utfor under alpin-VM i Bormio. (Foto: Tor Richardsen/Scanpix)
Bjarne Solbakken kjørte ned til en 26. plass i lørdagens utfor under alpin-VM i Bormio. (Foto: Tor Richardsen/Scanpix)

Tungt for Solbakken

Nå har jeg mest lyst til å avslutte sesongen med en gang, sa Bjarne Solbakken etter nok et tungt renn. Han endte på 26. plassen i utforrennet i Bormio-VM lørdag.

Publisert 05.02.2005 15:52.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Bjarne Solbakken i målområdet etter at han kjørte inn til 26. plass på lørdagens utfor i alpin-VM (Foto: Janerik Henriksson/Scanpix)


Det er veldig tungt å komme til mål i hvert eneste renn med det samme svake resultatet. Det gir ingen motivasjon, og jeg har heller ingen god følelse når jeg kjører. I dag kjente jeg fort at jeg ikke traff 100 prosent, men jeg har ingen forklaring på hvorfor jeg taper hele veien fra topp til bunn, sa Solbakken til NTB.

Mandag skal han i gang med storslalåmkvalifisering, men lørdag virket det ikke som om han hadde noen stor tro på at han skulle få kjøre det rennet.

Jeg ville helst ha avsluttet denne sesongen, men det går ikke, så jeg kommer til å kjøre de rennene som er igjen, og først og fremst gjelder det mandagens storslalåmkvalifisering, sa Bjarne Solbakken.

I mandagens kvalifisering skal han kjøre mot Kjetil Andre Aamodt, Truls Ove Karlsen, Kjetil Jansrud og Andreas Nilsen. Lasse Kjus og Aksel Lund Svindal er allerede tatt ut til å kjøre onsdagens storslalåmrenn.

(©NTB)

Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no