skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
MFK og AaFK:

Spillere må forlate klubbene

Både Molde og Aalesunds Fotballklubb kommer til å gjøre flere endringer i spillerstallene kommende sesong. Blant annet vil flere av spillerne som står uten kontrakt ikke få tilbud om ny avtale.

Publisert 03.11.2004 12:12. Oppdatert 03.11.2004 14:26.
Av Rune Hustad

Det er spesielt i Molde at flere spilllere må se seg om etter nye arbeidsgivere. Etter innkjøpene klubben gjorde i sommer har de for mange spillere i stallen, og derfor forsvinner noen av de sju spillerne som står uten kontrakt etter årets sesong.

Bernt Hulsker er interessant for flere klubber.

Vil beholde minst tre

Av disse sju ønsker klubben helt sikkert å beholde Eddie Gustafsson, Bernt Hulsker og Thomas Mork. Disse er også interessante for andre klubber, og derfor gjenstår det å se om MFK blir enige med de tre. Erlend Ormbostad vil også få tilbud om ny kontrakt.Stig Arild Råket, Anders Hasselgård og Kai Røberg er foreløpig satt på vent. Etter det NRK forstår er ihvertfall Røberg allerede på vei til en annen klubb. I tillegg er det trolig at MFK også kommer til å styrke stallen med en angriper. Ny keeper vil også bli handlet inn dersom forhandligene med Gustafsson ikke lykkes. Når det gjelder nye spillere har Molde tidliger i høst sikret seg Dag Roar Ørsal fra Hødd.

Nils Ottar Sandø forlater AaFK etter årets sesong.

-Ingen er trygge

Hos Aalesund er det allerede klart at de må gi slipp på sin kaptein Amund Skiri. I tillegg har klubben gitt beskjed til Adam Skumawitz om at han ikke får fornyet sin kontrakt. Utover dette har klubben tre kontraktsløse spillere, og Nils Ottar Sandø kommer helt sikkert ikke til å holde frem i klubben. Han har nå fått tilbud fra Hødd. Fra før har trener Ivar Morten Normark sagt at heller ikke spillere med kontrakt skal være sikre på å få fortsette i klubben. Når det gjelder nye spilllere så er den islandske midtstopperen Haralddur Gundmundson så godt som klar for AaFK. I tillegg skal Aalesund styrke laget sitt med minst en ny spiller i hver lagdel.

12 uten kontrakt

Når det gjelder førstedivisjonsklubben Hødd står 12 av deres spillere uten kontrakt etter årets sesong. To av disse, Sindre Eid og Andre Skotheim er på veg til andre klubber, men de aller fleste av disse 12 blir værende i Hødd. Mest spenning knytter det seg til kaptein Andre Nevstad. Han står også uten kontrakt, og er ønsket av blant andre Aalesund.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM HØDD

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no