skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Rudi følte ingen glede

Etter en gedigen miss før pause, revansjerte Petter Rudi seg i annenomgangen mot Stabæk. Men Molde strategen følte ingen glede over den viktige 3-1-seieren.

Publisert 25.10.2004 09:30. Oppdatert 25.10.2004 12:12.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Om seks dager skal jeg fortelle deg om jeg er glad eller ikke, jeg klarer ikke å være skikkelig fornøyd nå, sa Rudi til NTB etter kampen.

Grunnen er enkel, for selv om Molde måtte vinne mot Stabæk, har de en avgjørende kamp igjen. Mot Bodø/Glimt neste lørdag skal plassen i eliteserien sikres. Denne seieren betyr ingenting om vi taper mot Glimt, forklarte Rudi.

Tre minutter før pause kunne han satt en tidlig spiker i Stabæk-kista, men skuddet føk over mål. Derfor var han lykkelig over å få sjansen til å revansjere seg med en pen scoring i annenomgangen.

Jeg var rasende i pausen over at jeg hadde bommet på den
sjansen. Jeg gjorde det riktige, men utførelsen var for dårlig, sa Rudi i garderoben.

På annet forsøk gjorde han ingen feil: Rudi skar inn fra høyre, dro en finte, dro en til, og plasserte ballen sikkert nede i keepers høyre hjørne til 3-1. Selv om det var en halvtime igjen, klarte Stabæk aldri å skape sjanser til å komme inn igjen i kampen.

Vi hadde flott innsats i dag. Vi slapp oss ned og holdt på ballen, og jeg synes vi vant helt fortjent, sa Petter Rudi.

Thomas Mork

Sjelden målscorer

Thomas Mork bidro med de to første målene for Molde, før og etter Henning Haugers utligning. Venstrekanten er ikke den som scorer oftest.

Det er ytterst sjelden, ja. Kjempedeilig å score, men det spilte ingen rolle hvem som gjorde det i dag, sa han til NTB etterpå.

Slik beskrev han målene:
På det første dro Husøy seg fri nede på linja, spissene våre dro med seg forsvarerne, og jeg smelte den i mål på bakerste. På det andre er jeg usikker på forspillet, men ballen var løs foran mål, og jeg kom foran backen og tuppet den inn, sa Mork. Kort fortalt var Molde effektive, mens Stabæk ikke skapte nok sjanser i nedrykksthrilleren på Nadderud.

Vi vant på grunn av beinhardt arbeid. Vi visste vi måtte angripe og ikke safe, og vi lykkes med å presse høyt, slå langt og vinne dueller, mente Moldes assistenttrener Odd Berg. Dette var en veldig lettelse for oss, det fjerner trøkket fra skuldrene for meg og mange andre. Vi var klokere enn vi har vært i andre kamper. I dag ventet vi på mulighetene og tok vare på ballen i avgjørende faser, sa hovedtrener Reidar Vågnes til pressen.

Rammet av virus

Pål Berg er ikke lenger ubeseiret som hovedtrener for Stabæk. Etter 1-1 mot Lillestrøm og sjokkseieren 2-1 på Lerkendal, kom hans gutter ned på jorda med et brak mot Molde. Noe av årsaken kan finnes i sykdom i troppen. Sju-åtte spillere har hatt et virus i kroppen den siste uka.

Mads Jørgensen melder at han har feber i dag, mens Mads Clausen hadde feber i går. Vi tok ikke sjansen på å la ham spille, forklarte Berg. Han syntes ikke tapet var et tilbakesteg også spillemessig. Nei, det synes jeg ikke. Dette er den tredje kampen for oss.

Det var tæl og guts mot Lillestrøm, det samme pluss noen gylne øyeblikk mot Rosenborg, og i perioder i dag klarte vi det vi ønsker, mente han.

Nå er det tre lag igjen i nedrykksfare, i tillegg til allerede nedrykksklare Sogndal: Stabæk, som minst må ta poeng mot Vålerenga på Ullevaal for å greie seg, pluss Molde og Bodø/Glimt, som møtes i Molde.

Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Flere saker: ALT OM ROMSDAL