skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Mot nedrykk for Molde

Et dusin sjanser men ingen mål mellom Molde og Ham-Kam på Molde stadion søndag. 0-0 og ett poeng betyr at Molde har forverret sin situasjon på tabellen.

Publisert 17.10.2004 23:26. Oppdatert 18.10.2004 08:56.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Dette var kampen Molde måtte vinne, og det var ikke noe å si på innsats og prestasjoner ute på banen. Men avslutningene sto ikke i stil. Molde har manglet en spiss med evne til å avgjøre kamper hele denne sesongen. Kampen mot Ham-Kam ble ikke noe unntak. Dette var lagets tiende uavgjortresultat denne sesongen.

Annullert

Ham-Kam hadde et mål inne da innbytter Espen Olsen ga alt i sluttminuttene og headet forbi Molde-keeper Eddie Gustafsson. Dommer Tom Henning Øvrebø mente at Olsen klatret i meste laget på Molde-forsvarer Marcus Andreasson og annullerte målet.

Det var Molde som hadde de fleste sjansene i denne kampen. Molde tok tak i kampen fra start både i første og annen omgang, mens Ham-Kam kom sterkere ut over i begge omgangene. Begge lagene hadde sjanser nok til å avgjøre, og ingenting var avgjort før dommeren blåste av etter tre tilleggsminutter. Ham-Kam hadde en redning på strek. Men Ham-Kam kunne også ha avgjort da Geir Frigård skjøt utenfor fra god posisjon.

Fortsatt tro

Odd Berg var Moldes hovedtrener i denne kampen, på grunn av dødsfall i Reidar Vågnes' familie. Berg har på ingen måte gitt opp å berge plassen, selv om han innser at situasjonen er forverret for Molde.
Vi var rett og slett ikke gode nok i boksen, sa Berg. Han var ellers fornøyd både med aggressivitet og hard jobbing fra start til slutt.

Trener Odd Berg tror Molde skal klare seg.
Molde fikk Bernt Hulsker skadet, og det er usikkert om han er klar til møtet med Stabæk til helga. Toni Kallio på
midtstopperplass var Moldes beste. Også hans midtstopper-makker Marcus Andreasson gjorde en god kamp. Petter Rudi har hatt noen dager på landslagssamling, men var ikke like presis med avleveringene som ellers.

Vi skal møte Stabæk og Bodø/Glimt i de to neste kampene. Jeg har fortsatt tro på at dette skal vi klare, sier Berg. (©NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no