skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

VIF - Molde 4-1

Molde i alvorlig trøbbel

Molde-trener Reidar Vågnes
Molde er i alvorlig trøbbel etter et knusende nederlag mot Vålerenga søndag. Molde ligger på direkte nedrykksplass.

Publisert 19.09.2004 20:24. Oppdatert 20.09.2004 08:34.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Vålerenga-spillerne fortsatte der de slapp på Lerkendal og
kjørte over et nedrykkstruet Molde-lag på Ullevaal søndag kveld. Det ble 4-1 igjen.

Kjetil Rekdal brukte hele forrige uke på å snakke spillerne ned på jorden igjen etter sjokkseieren mot Rosenborg, og fikk det som han ville.

Etter et tidlig baklengsmål slo Oslo-laget fryktelig tilbake og beviste at de blir å regne med i gullkampen utover høsten.

RBK-tapet i Skien gjør at Vålerenga nå bare er to poeng bak
trønderne når fem serierunder gjenstår.

Sjokkåpning

Bare fem minutter var gått da gjestenes Toni Kallio lurte offsidefellen og løp rett gjennom VIF-forsvaret.

Finnen plukket ned Magnus Kihlbergs pasning, rundet keeper Arni Gautur Arason og satte ballen i åpent mål.

Vålerenga kom seg fort etter sjokket, og burde scoret fire
minutter senere da Freddy dos Santos la inn fra kanten.

Jørgen Jalland klarte imidlertid ikke å stokke beina riktig og bommet rett og slett på ballen.

VIFs David Brocken og Moldes Mitja Brulcs hadde hver sin gode mulighet, men Ullevaal-publikummet måtte vente til drøye halvtimen før det ble ny scoring.

Steffen Iversen stusset et innkast videre inn i feltet hvor Kallio utlignet i eget mål hardt presset av Erik Hagen.

Iversen hadde selv en kjempesjanse noen minutter senere da han kom alene mot Molde-keeper Eddie Gustafsson, men lobben ble for løs, og ble plukket opp av romsdalingenes forsvar.

Stormløp

Vålerenga-spillerne var tydelig inspirert av at Rosenborg hadde trøbbel mot Odd i Skien, og fortsatte stormløpet mot Molde-målet etter hvilen.

Bare tre minutter var gått da en Matej Mavric sendte ballen i eget mål etter et knallhardt innlegg fra Jalland.

Tre minutter senere var det Ardian Gashis tur til å få Klanen i ekstase.

23-åringen ble spilt fram av Steffen Iversen, kjempet seg forbi Marcus Andreasson og dundret ballen i mål bak en sjanseløs Gustafsson.

Kvarteret senere var rollene byttet om. Gashi spilte fram
Iversen som satte inn sitt andre mål i VIF-trøya, og sørget for klubbens andre strake 4-1-seier.

Alvorlig trøbbel

Mens Vålerenga nå forbereder seg på toppkamp mot Tromsø neste mandag, må Molde innse at de er i alvorlig trøbbel.

Molde-trener Reidar Vågnes og visste ikke helt hvordan han skulle forklare kollapsen i annen omgang.

Vi var generelt bra i første omgang, men etter pausen skrudde vi plutselig av, og taper kampen så det suser.

Jeg har ingen spesiell forklaring på hva som skjer, sa Vågnes som har en tøff oppgave framfor seg. (©NTB)