skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

En ut og en inn fra MFK

Øyvind Hoås har meldt forfall til Norge, mens Eddie Gustafsson er kalt inn i Sverige sin landslagstropp foran landskampene på onsdag.

Publisert 16.08.2004 14:44.
Molde sin gode keeper, Eddie Gustafsson er kalt inn til tjeneste for Sverige i forbindelse med landskampen mot Nederland som skal spilles på onsdag. Dette er en privatlandskamp som et ledd i oppkjøringen til kvalifiserings-kampene til VM, men det bli også et realt revansjeoppgjør, siden Sverige tapte for Nederland i kvartfinalen i sommmerens europamesterskap. Gustafsson er tatt ut nå fordi Magnus Hedman, som til daglig spiller for Celtic, plages med en akilles-skade.

En annen Molde-spiller, Øyvind Hoås har meldt forfall til Norge sin U-21 landskamp mot Belgia i morgen. Hoås sliter med en strekk, og kan derfor ikke ikle seg de norske landslagsdraktene på Gjemselunden i Kongsvinger.

Molde-keeper Eddie Gustafsson er med for Sverige på onsdag.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM MOLDE FK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no