skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Uavgjort på Molde Stadion:

Fortsatt bunnstrid for Molde og Viking

Petter Rudi scoret for Molde
Både Molde og Viking må fortsette kampen for å beholde plassen i eliteserien etter 1-1-kampen på Molde stadion mandag kveld.

Publisert 09.08.2004 22:07.
Molde (NTB): Bunnoppgjøret i 32 graders varme var preget av svakt tempo og få sjanser. De sjansene som bød seg ble dårlig tatt vare på, og uavgjort var et greit resultat.

For både Molde og Viking er det ingen tvil om at det er
nødvendig å heve seg et par hakk for å komme ut av bunnstriden.

Olsen-tabbe

Det var Viking som tok ledelsen på et hjørnespark som Erik Nevland uforstyrret headet inn bak Molde-keeper Eddie Gustafsson.

Dette var kampens aller første sjanse. Petter Rudi sørget for utligning for Molde etter 35 minutter. Skuddet var
egentlig ikke et skudd, men et innlegg som Viking-keeper Frode Olsen på en merkelig måte rotet inn i eget mål.

Det kunne se ut til at Olsen feilberegnet situasjonen i det
skarpe sollyset han hadde i øynene. Inntil da hadde ikke Molde hatt en eneste målsjanse.

Annenomgangen var friskere, spesielt fra Moldes side etter Rudis scoring. Thomas Mork hadde en stor sjanse helt i begynnelsen av omgangen og Petter Rudi hadde et skudd i krysset.

Viking hadde også et par store sjanser. Innbytteren Hannes Sigurdsson misbrukte begge.

Hos Viking var Brede Hangeland og Peter Kopteff best. Laget er preget av sykdom, skader og en for tynn innbytterbenk.

Trond Strande i rollen som venstreback var solid for Molde, og om noen skal tituleres som banens beste må det være han.

Petter Rudi krediteres for målet, innsatsen og sjanseskapende fotball i annen omgang. Midtstopper Marcus Andreasson var solid, men Molde er preget av at David Ljung er borte.

Molde har satt inn flere unggutter, og både Tommy Eide Møster og Torgeir Ruud Ramsli klarte seg godt.

Fortjente å vinne

Molde-trener Reidar Vågnes har hentet ett poeng på tre kamper til Molde. Han sier at det er for dårlig.

Vi hadde fortjent å vinne i dag, sier han til NTB.

Vågnes er fornøyd med flere av spillernes innsats mot Viking, og mener det bare er marginer som skal til før Molde er på vinnersporet igjen.

Viking-trener Roy Hodgson har mindre tro på at Viking kan klare seg uten at spillere som er ute med skader eller som er syke kommer tilbake snart.

I så fall må vi ha erstatninger raskt, sier han uten å nevne navn fra egen ønskeliste.

Hodgson sier at det er for magert på Viking-benken nå. Han var misfornøyd med pasningsspillet mot Molde.