skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Ny nedtur for MFK

Thomas Mork sin scoring var ikke nok for MFK.
Molde tapte den viktige bunnkampen mot Fredrikstad med 2-1 i kveld. Dermed er laget for alvor innvolvert i nedrykksstriden.

Publisert 01.08.2004 20:27. Oppdatert 01.08.2004 20:33.
FFK vant fortjent. I 2. omgangen hadde hjemmelaget to-tre virkelig store sjanser. Eddie Gustafsson i Molde-målet tok det som kom. Seieren var FFKs første på hjemmebane denne sesongen. Skal laget overleve, må hjemmestatistikken forbedres ytterligere utover høsten.

Praktmål direkte

Roger Risholts raid ble avsluttet med et langskudd oppe i det høyre hjørnet bak Gustafsson. Da hadde det bare gått 19 sekunder av kampen. Raskere mål er ikke scoret i toppserien siden 1952. Dagfinn Enerly skjøt inn 2-1 på overtid i 1. omgangen. Brian Wests innlegg fant en umarkert Enerly. Han skjøt med venstrefoten via bakken og i mål. I mellomtiden hadde Thomas Mork utlignet til 1-1. Han dro av en forsvarer og sendte ballen rundt keeper og en FFK-forsvarer og inn i nettet.

Tøft

FFK kan starte en ny treningsuke litt lysere til sinns, men det skal likevel en god del til for at laget holder seg. Molde er nemlig ikke særlig mye å la seg skremme av for tiden. Med Magne Hoseth borte (FC København) er mye av finessen og de forløsende ideene borte. Det kan gå mot en ny tøff høst for Molde. Vi spilte dårlig i dag, men har mange kamper å gå på. Jeg vil ikke snakke om nedrykk, men vi må helt klart ta oss sammen, sa Molde-veteran Trond Strande til NTB etter bortetapet i
Fredrikstad.

Keeperen best

Roger Risholt var drivende og god i lange perioder av 1. omgangen, men ikke like markant i siste halvdel. Midtstopper Bora Zivkovic har vist seg som en nyttig tilvekst. Hos Molde var målvakt Gustafsson og midtstopper Martin Høyem best.